Σέρρες: Από ναρκωτικά πέθανε και ο δεύτερος αδελφός της υπόθεσης Μελενικλή

Σέρρες: Από ναρκωτικά πέθανε και ο δεύτερος αδελφός της υπόθεσης Μελενικλή

Και τα τρία μέλη της παρέας της Αλιστράτης Σερρών πέθαναν από χρήση ναρκωτικών - Η αναζήτηση του Βασίλη Μελενικλή είχε εξελιχθεί σε θρίλερ, αφού μετά το θάνατό του  τα δύο αδέλφια- φίλοι του τον είχαν θάψει στην αυλή του σπιτιού τους

meleniklis
Τραγικό τέλος για την «παρέα» της Αλιστράτη Σερρών καθώς πλέον με τον θάνατο του Ιωάννη Παπαϊωαννίδη και οι τρεις φίλοι είναι νεκροί. Ο κύκλος του θανάτου είχε ανοίξει με τον Βασίλη Μελενικλή, φίλο των αδελφών Ιάκωβου και Γιάννη Παπαϊωαννίδη. Τα δύο αδέλφια είχαν θάψει στην αυλή του σπιτιού τους τον Μελενικλή και το παραδέχθηκαν μετά από τις αγωνιώδεις αναζητήσεις από την πλευρά της οικογένειας του Μελενικλή.
Νεκρός βρέθηκε το απόγευμα της Κυριακής ο Γιάννης Παπαϊωαννίδης που με τον αδερφό του είχαν ομολογήσει πως έθαψαν τον φίλο τους στην αυλή του σπιτιού τους στην Αλιστράτη Σερρών.

Όπως ο αδερφός του, Ιάκωβος, που έφυγε από υπερβολική δόση ναρκωτικών πέρσι τον Ιούνιο, έτσι και ο Γιάννης, στα 37 του χρόνια βρέθηκε από την μητέρα του νεκρός στο υπνοδωμάτιό του από χρήση απαγορευμένων ουσιών.

Όπως είπε στο protothema.gr και ο ιατροδικαστής Νικόλαος Κιφνίδης ο 37χρονος άντρας βρέθηκε νεκρός από υπερβολική δόση ναρκωτικών στο σπίτι του στις Σέρρες.

«Η ίδια αιτία θανάτου με τον αδερφό του, ναρκωτικά. Οξύτατο, εγκεφαλικό και πνευμονικό οίδημα. Ούτε εκδορές ούτε τίποτα άλλο, παθολογικά αίτια δεν υπάρχουν. Ελήφθησαν ούρα και αίμα και στάλθηκαν στην Θεσσαλονίκη στο Πανεπιστήμιο για την τοξικολογική εξέταση. Τον βρήκε η μητέρα του μέσα στο δωμάτιό του στο σπίτι τους στην Αλιστράτη» είπε.

Να σημειωθεί ότι ο Ιάκωβος και ο Γιάννης Παπαϊωαννίδης είχαν εμπλακεί τον Απρίλιο 2018 στην υπόθεση του Βασίλη Μελενικλή, ο οποίος πέθανε από υπερβολική δόση ουσιών.

Τότε τα δύο αδέρφια, αντί να καλέσουν ασθενοφόρο, του αφαίρεσαν τα χρήματα που γνώριζαν ότι είχε, περίπου 2.000 ευρώ, και τον έθαψαν σε ρηχό λάκκο στην αυλή του σπιτιού τους.

Μετά από έρευνα των Αρχών, οι αστυνομικοί ανακάλυψαν πως ο άτυχος Βασίλης Μελενικλής έκανε παρέα με τα δύο αδέρφια κάνοντας χρήση σκληρών ναρκωτικών ουσιών.

Τα δύο αδέλφια είχαν ομολογήσει ότι έθαψαν τον φίλο τους στην αυλή του σπιτιού τους, αφού είχε καταλήξει από χρήση ναρκωτικών.

Κλείσιμο
Μέσα σε επτά μήνες η άτυχη μάνα κήδευσε τους δύο της γιούς και ήταν εκείνη, που τους βρήκε νεκρούς από τα ναρκωτικά ειδοποιώντας ταυτόχρονα τις Αρχές.

Ιστορικό της υπόθεσης του Βασίλη Μελενικλή…

Ο Βασίλης Μελενικλής  είχε εντοπιστεί  θαμμένος στην αυλή του σπιτιού των δύο αδελφών στην Αλιστράτη Σερρών.

Όπως έγινε γνωστό τότε, ο άνδρας είχε λάβει το ποσό των 2.000 ευρώ από τη γιαγιά του, για να πληρώσει μία προγραμματισμένη χειρουργική επέμβαση στο χέρι στη Θεσσαλονίκη.

Ξεκίνησε από την Προσοτσάνη με ταξί για την Αλιστράτη, πριν πάει στη Θεσσαλονίκη. Ωστόσο, δεν έφτασε ποτέ στον προορισμό του για το χειρουργείο και τότε σήμανε συναγερμός Silver Alert.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης