Μεσσήνη: Ληστές άρπαξαν από γριούλα ακόμη και το... όπλο της

Μεσσήνη: Ληστές άρπαξαν από γριούλα ακόμη και το... όπλο της

Οι κακοποιοί, που είχαν καλυμμένα τα χαρακτηριστικά τους, ξύπνησαν απότομα την άτυχη 79χρονη και απείλησαν ότι θα της έκαναν κακό, αν δεν τους έδειχνε πού φύλαγε τις οικονομίες της

ilikiomeni-thima
Στιγμές αγωνίας ακόμη και για τη ζωή της έζησε μια ανυπεράσπιστη γριούλα, τα ξημερώματα της Πέμπτης, όταν δύο κακοποιοί εισέβαλαν στο σπίτι της που βρίσκεται σε σχετικά απομονωμένη περιοχή στην κοινότητα Κυδωνίτσα της Μεσσήνης και άρπαξαν τις οικονομίες της και ένα... όπλο!

Οι κακοποιοί, που είχαν καλυμμένα τα χαρακτηριστικά τους, ξύπνησαν απότομα την άτυχη 79χρονη και απείλησαν ότι θα της έκαναν κακό, αν δεν τους έδειχνε πού φύλαγε τις οικονομίες της. Η ηλικιωμένη δεν είχε παρά μόνο 200 ευρώ, τα οποία έδωσε στους εισβολείς. Όμως, εκείνοι δεν φάνηκαν ικανοποιημένοι και άρπαξαν μία κυνηγετική καραμπίνα που βρήκαν στο σπίτι!

Μόλις εξαφανίστηκαν προς άγνωστη κατεύθυνση, η 79χρονη ειδοποίησε την Αστυνομία που ξεκίνησε έρευνα για τον εντοπισμό και τη σύλληψή τους. Ωστόσο, σαν να μην έφτανε η λαχτάρα που πέρασε η γριούλα με τη ληστεία, βρέθηκε και... κατηγορούμενη για πλημμελή φύλαξη οπλισμού!
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Best of Network

Δείτε Επίσης