«Θεριακλής» άδειασε δυο περίπτερα στην Φλώρινα

«Θεριακλής» άδειασε δυο περίπτερα στην Φλώρινα

Αρπαξε μετρητά ύψους 2.554 ευρώ και εκατοντάδες πακέτα τσιγάρων και συσκευασίες καπνού, συνολικής αξίας 6.000 ευρώ

Flwrina-klopes-periptera
Το ένα μετά το άλλο διέρρηξε τα δύο περίπτερα μιας 38χρονης και ενός 45χρονου στη Φλώρινα ένας νεαρός “θεριακλής” προκαλώντας φθορές στο ένα από αυτά και άρπαξε από μέσα μετρητά ύψους 2.554 ευρώ και εκατοντάδες πακέτα τσιγάρων και συσκευασίες καπνού, συνολικής αξίας 6.000 ευρώ!

Ωστόσο, λίγο μετά την διπλή διάρρηξη που έγινε τις πρώτες πρωινές ώρες της Παρασκευής, ο 26χρονος αλλοδαπός εντοπίστηκε από αστυνομικούς της Ασφάλειας Φλώρινας, του Τμήματος Συνοριακής Φύλαξης Κάτω Κλεινών και του τμήματος Αμυνταίου και συνελήφθη. Όλα τα κλοπιμαία βρέθηκαν κατά τις έρευνες που ακολούθησαν και αποδόθηκαν στους ιδιοκτήτες των περιπτέρων, ενώ κατασχέθηκαν ένα αναδιπλούμενο μαχαίρι, δύο κατσαβίδια, τρεις λοστοί, ένα ζευγάρι μάλλινα γάντια και ένα κινητό. Ο 26χρονος παραπέμφθηκε στην εισαγγελέα Πρωτοδικών Φλώρινας κατηγορούμενος για κλοπή, φθορά ξένης ιδιοκτησίας και παράνομη οπλοκατοχή.

*** Μέρα- μεσημέρι αποπειράθηκαν να παραβιάσουν ένα σπίτι στην Κω, δυο άνδρες ηλικίας 25 και 32 χρόνων μαζί με έναν 17χρονο συνεργό τους, αλλά εντοπίστηκαν από αστυνομικούς τς Ασφαλείας, συνελήφθησαν και οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Κω, κατηγορούμενοι για απόπειρα κλοπής.

*** Την ώρα που ψώνιζε σε ένα πολυκατάστημα της Κοζάνης, έβαλε “χέρι” στην τσάντα μιας 48χρονης πελάτισσας μια 37χρονη Ελληνίδα και έκλεψε από μέσα το κινητό της. Όμως, έγινε αντιληπτή, συνελήφθη από αστυνομικούς της Ασφάλειας που κλήθηκαν στο κατάστημα και οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Κοζάνης.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης