Γυναίκα καλλιεργούσε υδροπονική κάνναβη στο Κιλκίς

Γυναίκα καλλιεργούσε υδροπονική κάνναβη στο Κιλκίς

Κατά την διάρκεια της αιφνιδιαστικής έρευνας που έκαναν στην κατοικία της οι αστυνομικοί της Δίωξης Ναρκωτικών, κατασχέθηκε ολόκληρο το εργαστήριο που αποτελούνταν από λαμπτήρα, σύστημα εξαερισμού, χρονοδιακόπτη και άλλα σύνεργα

Kilkis_kilkisa
Ένα πλήρως εξοπλισμένο εργαστήριο με κατάλληλο εξοπλισμό για την παραγωγή κάνναβης με τη μέθοδο της υδροπονικής καλλιέργειας είχε εγκαταστήσει στο εσωτερικό του σπιτιού της σε περιοχή του Κιλκίς μια 58χρονη Ελληνίδα.

Κατά την διάρκεια της αιφνιδιαστικής έρευνας που έκαναν στην κατοικία της οι αστυνομικοί της Δίωξης Ναρκωτικών, κατασχέθηκε ολόκληρο το εργαστήριο που αποτελούνταν από λαμπτήρα, σύστημα εξαερισμού, χρονοδιακόπτη και άλλα σύνεργα, στο οποίο η δράστιδα καλλιεργούσε μέσα σε τέσσερις γλάστρες ισάριθμα δενδρύλλια κάνναβης ύψους ως 80 εκατοστών.

Στον ίδιο χώρο, βρέθηκαν ποσότητες αποξηραμένης κάνναβης βάρους 372,2 γραμμαρίων εμποτισμένες με χασισέλαιο και τέσσερα δοχεία με ακατέργαστη κάνναβη συνολικού βάρους 38,7 γραμμαρίων. Η 58χρονη, στην κατοχή της οποίας κατασχέθηκε και ένα τσιγαριλίκι, παραπέμφθηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Κιλκίς με κατηγορίες για καλλιέργεια και κατοχή ναρκωτικών.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Δείτε Επίσης