Τρόπαια Γορτυνίας: Μπήκε στο ορνιθοτροφείο για να αρπάξει κότες

Τρόπαια Γορτυνίας: Μπήκε στο ορνιθοτροφείο για να αρπάξει κότες

«Put the cot down» για τον 36χρονο κλεφτοκοτά που εντόπισαν οι αστυνομικοί

ornithotrofeio-kotes-arxeio
Την γνωστή διαφήμιση με τον αγγλομαθή αστυνομικό και τον κλεφτοκοτά θύμισε η σύλληψη ενός 36χρονου Έλληνα, ο οποίος τρύπωσε μέσα σε ένα ορνιθοτροφείο σε τοπική κοινότητα του Δήμου Γορτυνίας και προσπάθησε να «βουτήξει» κότες!

Οι αστυνομικοί του τμήματος Τροπαίων που περιπολούσαν στην περιοχή τις πρώτες πρωινές ώρες της Δευτέρας, τον αντιλήφθηκαν και του φόρεσαν χειροπέδες. Στην κατοχή του βρέθηκαν πλήθος διαρρηκτικά εργαλεία και μαχαίρια, τα οποία κατασχέθηκαν και οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Τρίπολης κατηγορούμενος για απόπειρα ζωοκλοπής και παράνομη οπλοκατοχή.

*** Τρεις διαρρήξεις που είχαν γίνει τον περασμένο Οκτώβριο σε επιχειρήσεις στις περιοχές Παναγιούδα και Αφάλωνας στη Λέσβο, εξιχνίασαν οι άνδρες της Ασφαλείας Μυτιλήνης και του Τμήματος Εγκληματολογικών Ερευνών Βορείου Αιγαίου. Ως δράστης ταυτοποιήθηκε ένας 22χρονος αλλοδαπός, ο οποίος είχε παραβιάσει πόρτες και παράθυρα και είχε αρπάξει χρήματα, είδη καπνού, αλκοολούχα ποτά και διάφορα άλλα αντικείμενα συνολικής αξίας άνω των 900 ευρώ. Σε βάρος του σχηματίστηκε δικογραφία για κλοπές, που υποβλήθηκε στην Εισαγγελία Πρωτοδικών Μυτιλήνης.

*** Ένα ραδιοκασετόφωνο «ξήλωσε» από το εσωτερικό ενός Ι.Χ. αυτοκινήτου στην Ξάνθη ένας 38χρονος Έλληνας, αλλά συνελήφθη άμεσα από αστυνομικούς του τοπικού τμήματος. Στην κατοχή του κατασχέθηκαν ένα μαχαίρι και το ραδιοκασετόφωνο, το οποίο παρελήφθη από την ιδιοκτήτριά του και οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Τρίπολης που του άσκησε δίωξη για κλοπή και παράβαση του νόμου περί όπλων.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης