Έγκλημα στη Σητεία: «Θέλουν να μου πάρουν τα παιδιά», λέει η μάνα της 32χρονης

Έγκλημα στη Σητεία: «Θέλουν να μου πάρουν τα παιδιά», λέει η μάνα της 32χρονης

«Ήταν προσχεδιασμένο - Ο συζυγοκτόνος δεν πάρκαρε καν», λέει άτομο από το στενό περιβάλλον της άτυχης μητέρας

siti12
Δεν έχουν τέλος οι αποκαλύψεις για την οικογενειακή τραγωδία της Κρήτης.

Μια τραγωδία, που εκτός από την άτυχη μητέρα που δολοφονήθηκε από τον ίδιο της τον σύζυγο, αφήνει πίσω της και άλλα τρία θύματα εν ζωή: Τρία μικρά παιδιά. Τα δύο που απέκτησε μαζί το ζευγάρι και το κοριτσάκι που είχε αποκτήσει από προηγούμενο γάμο ο φερόμενος ως δράστης και το οποίο έχει χάσει την μητέρα του.


Τα  δύο αγοράκια του ζευγαριού που κινδυνεύουν να μεταφερθούν σε ίδρυμα, ζητά η μάνα της 32χρονης που στραγγαλίστηκε από τον σύζυγό της μπροστά στα παιδιά της.

Η γιαγιά των παιδιών ζητά την επιμέλειά τους αλλά οι κοινωνικοί λειτουργοί σύμφωνα με πληροφορίες του Star είναι αρνητικοί στο να αναλάβει να τα μεγαλώσει καθώς δεν έχει οικονομικούς πόρους.

«Θα με σκοτώσουν δεύτερη φορά όπως σκότωσαν το παιδί μου. Θα με σκοτώσουν πάλι αν θα μου πάρουν τα παιδιά. Θέλω τα παιδιά της κόρης μου να τα μεγαλώσουμε εμείς. Τους παρακαλώ από τα βάθη της καρδιάς μου να μου αφήσουν τα παιδιά Θα πεθάνω από τον καημό μου», ήταν τα σπαρακτικά της λόγια.

Και η ίδια συνέχισε λέγοντας πως: «Μπορεί να είμαι φτωχιά αλλά μπορώ να τα ζήσω τα παιδιά. Δεν είμαι μόνη μου έχω τα παιδιά μου. Τα μεγάλωσα μόνη μου. Δεν ζητάω τίποτα άλλο, θέλω να μου αφήσουν τα παιδιά της κόρης μου. Από τότε που χώρισε τα παιδιά τα έχω εγώ. Εγώ τους ψώνιζα τα πάντα. Τα πάντα τους πήρα. Από την αρχή ήταν παιδιά μου, δεν τα ξεχώριζα. Της κόρης μου τα παιδιά είναι πάλι παιδιά μου».

Παράλληλα σοκάρει η μαρτυρία ενός ανθρώπου από το στενό περιβάλλον της άτυχης μητέρας, καθώς κάνει λόγο για προσχεδιασμένο έγκλημα.

Κλείσιμο
«Μπαίνω μέσα, εκτελώ και φεύγω. Δεν πάρκαρε καν το αυτοκίνητό του. Είχε αφήσει αναμμένη τη μηχανή και πίσω άλλα αυτοκίνητα έκαναν ουρά και κόρναραν. Χτύπησε την πόρτα του σπιτιού. Η Κατερίνα του άνοιξε γιατί είχαν κανονίσει να πάνε τα απιδιά στο γιατρό για εμβόλιο. Την στραγγάλισε. Έπειτα μαθαίνουμε πως πήγε στην Αστυνομία και ομολόγησε πως τη χτύπησε. Της το είχε πει ότι θα την σκοτώσει και μετά θα παραδοθεί», αναφέρει χαρακτηριστικά στενό συγγενικό πρόσωπο.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης