Έπιασαν επαγγελματία διαρρήκτη στη Λαμία

Έπιασαν επαγγελματία διαρρήκτη στη Λαμία

Ο 31χρονος αλλοδαπός οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών

xeiropedess
Από τις 20 του περασμένου Δεκεμβρίου είχε εκδοθεί από τον ανακριτή Πλημμελειοδικών Λαμίας ένταλμα σύλληψης σε βάρος ενός 31χρονου αλλοδαπού... επαγγελματία διαρρήκτη, αλλά δεν είχε εντοπιστεί και εκκρεμούσε το διωκτικό έγγραφο για κλοπές και διακεκριμένες κλοπές κατ’ εξακολούθηση.

Τελικά, ο αναζητούμενος αλλοδαπός εντοπίστηκε από αστυνομικούς της Ασφαλείας στη Λαμία, συνελήφθη και οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Λαμίας που διέταξε την κράτησή του ώσπου να απολογηθεί.

*** Στα Τρίκαλα, συνελήφθη από αστυνομικούς της Ασφάλειας ένας 26χρονος Έλληνας, σε βάρος του οποίου εκκρεμούσε καταδικαστική απόφαση του Μονομελούς Εφετείου Κακουργημάτων Λάρισας για κλοπή, με την οποία του είχε επιβληθεί ποινή κάθειρξης έξι ετών. Ο εισαγγελέας Πλημμελειοδικών Τρικάλων στον οποίο οδηγήθηκε, έδωσε εντολή για τον εγκλεισμό του στις φυλακές.

*** Στη Λάρισα, συνελήφθηαπό αστυνομικούς της Ασφάλειας ένας 53χρονος Έλληνας, όταν διαπιστώθηκε από τον έλεγχο των στοιχείων του ότι σε βάρος του εκκρεμούσε καταδικαστική απόφαση του Τριμελούς Εφετείου Λάρισας για παράβαση του νόμου περί ναρκωτικών, με ποινή φυλάκισης ενός έτους.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης