ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΤΩΡΑ
Σάντυ Κουτσοσταμάτη: Στην πολιτική η πιο όμορφη ψυχολόγος της χώρας

Σάντυ Κουτσοσταμάτη: Στην πολιτική η πιο όμορφη ψυχολόγος της χώρας

Υποψήφια με τον συνδυασμό του Απόστολου Τζιτζικώστα στην περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας

santy01
Υποψήφια Περιφερειακή Σύμβουλος Κεντρικής Μακεδονίας με τον Απόστολο Τζιτζικώστα θα είναι η ψυχολόγος Σάντυ Κουτσοσταμάτη προκειμένου να συμβάλει σε ιδιαίτερα σημαντικά και ευαίσθητα κοινωνικά θέματα, όπως η προώθηση των τραπεζών μητρικού γάλατος, η δημιουργία κέντρων θηλασμού, όπως και η δημιουργία Κέντρου Εφήβων Απεξάρτησης από το Διαδίκτυο.

«Στόχος είναι να ενισχύσουμε όλους τους τομείς που ασχολούνται με το παιδί και την οικογένεια αλλά φυσικά και με την ψυχική υγεία. Γιατί η καλύτερη επένδυση μιας κοινωνίας είναι στις νέες μητέρες και στα μικρά παιδιά» ανέφερε στο protothema.gr η ψυχολόγος από την Θεσσαλονίκη.

Η Σάντυ Κουτσοσταμάτη γεννήθηκε και μεγάλωσε στη Θεσσαλονίκη. Έχει πτυχίο στην Ψυχολογία και έκανε το Μεταπτυχιακό της στη Συμβουλευτική Ψυχολογία και Ψυχοθεραπεία. Ειδικεύεται στη Γνωστική Συμπεριφορική ψυχοθεραπευτική προσέγγιση. Εργάζεται ως συμβουλευτική ψυχολόγος και ψυχοθεραπεύτρια με ενήλικες και παιδιά. Οργανώνει ομάδες γονέων με στόχο την ενημέρωση και αυτογνωσία.

sandy


Για πέντε χρόνια είχε αναλάβει τις Ακαδημίες Τμημάτων Υποδομής μεγάλης ομάδας της Θεσσαλονίκης. Για έξι χρόνια παρουσίαζε και επιμελούταν ενημερωτική εκπομπή ψυχολογίας με τίτλο «Ανάλυσέ το» στον Αντ1 και στο Σκαι. Συμμετέχει σε σχετικές εισηγήσεις κρατικών και άλλων φορέων. Έχει εργασθεί σε πολυεθνικές εταιρείες στο τμήμα Ανθρώπινου δυναμικού και σε ιδρύματα με παιδιά με αναπτυξιακές δυσκολίες και νοητική υστέρηση. Εδώ και 7 χρόνια συνεργάζεται με το missbloom.gr και έχει το δικό της προσωπικό blog με τίτλο «Ανάλυσέ το».

Κλείσιμο
Είναι συγγραφέας του ομότιτλου βιβλίου, του βιβλίου «Η δίαιτα των ειδικών» και του παιδικού παραμυθιού με τίτλο «Το μυστικό της μαγικής πυγολαμπίδας» που γράφτηκε όσο ήταν έγκυος στο πρώτο της παιδί.

Ευαισθητοποιείται σε θέματα που αφορούν τη μητρότητα και τον θηλασμό. Έχει οργανώσει ομαδικό θηλασμό ώστε να περάσει κοινωνικό μήνυμα απενοχοποίησης του θηλασμού εκτός σπιτιού και να προωθήσει αυτή την τόσο σημαντική πράξη αγάπης.

santy-politiki-dyo
santy-politiki-ena
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης