Καστοριά: Από τη φυλακή συντόνιζε την εισαγωγή 64 κιλών χασίς

Καστοριά: Από τη φυλακή συντόνιζε την εισαγωγή 64 κιλών χασίς

Τα δυο οχήματα κατασχέθηκαν μαζί με δυο κινητά που είχαν πάνω τους οι αλλοδαποί, οι οποίοι οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Καστοριάς που τους άσκησε δίωξη κακουργηματικού χαρακτήρα

Kastoria-xasis
Στοπ στο «κομβόι» δυο πολυτελών αυτοκινήτων με τα οποία δυο Αλβανοί μετέφεραν μεγάλη ποσότητα χασίς από την πατρίδα τους κατ' εντολήν ενός 45χρονου ομοεθνούς που είναι έγκλειστος σε σωφρονιστικό κατάστημα, έβαλαν οι αστυνομικοί της Δίωξης Ναρκωτικών Καστοριάς και της Ομάδας Πάταξης Διασυνοριακού Εγκλήματος.

Οι αρχές είχαν ενημερωθεί ότι ο φυλακισμένος αλλοδαπός συντόνιζε μέσα από το κελί του την επικείμενη εισαγωγή ναρκωτικών και, με τη βοήθεια συναδέλφων τους από υπηρεσίες της Κοζάνης και των Γρεβενών, έστησαν μπλόκο το απόγευμα της Τετάρτης σε μια περιοχή της Κοζάνης. Εκεί σταμάτησαν το πρώτο Ι.Χ. αυτοκίνητο με οδηγό έναν 45χρονο Αλβανό και βρήκαν στο εσωτερικό του τέσσερις ταξιδιωτικούς σάκους οι οποίοι περιείχαν 57 συσκευασίες με ακατέργαστη κάνναβη συνολικού βάρους 63 κιλών και 758 γραμμαρίων.

Στο πλαίσιο της συντονισμένης επιχείρησης, εντοπίστηκε λίγο αργότερα και ένα δεύτερο Ι.Χ. αυτοκίνητο που προπορευόταν ως προπομπός με οδηγό έναν 22χρονο Αλβανό, ο οποίος επίσης συνελήφθη. Τα δυο οχήματα κατασχέθηκαν μαζί με δυο κινητά που είχαν πάνω τους οι αλλοδαποί, οι οποίοι οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Καστοριάς που τους άσκησε δίωξη κακουργηματικού χαρακτήρα για εισαγωγή, κατοχή και μεταφορά ναρκωτικών με σκοπό την διακίνηση και περιλαμβάνει τον 45χρονο κρατούμενο.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης