Ηλεία: Θύμα των ληστών του ταξιτζή στη Γαστούνη και ένας αλλοδαπός

Ηλεία: Θύμα των ληστών του ταξιτζή στη Γαστούνη και ένας αλλοδαπός

Τα στοιχεία που συγκέντρωσαν οι αστυνομικοί του τμήματος Πηνειού, ταυτοποίησαν τα πλήρη στοιχεία των δραστών 

gastouni
Οκτώ ημέρες μετά την... διπλή ληστεία σε βάρος ενός ταξιτζή σε ερημική τοποθεσία της Γαστούνης Ηλείας, οι ίδιοι δράστες λήστεψαν και έναν αλλοδαπό τον οποίο είχαν παρασύρει στο ίδιο σημείο με «δόλωμα» μια 27χρονη συνεργό τους, η οποία συνελήφθη το απόγευμα της Τρίτης μαζί με έναν από αυτούς. 

Προφανώς, ο 35χρονος αλλοδαπός ονειρευόταν στιγμές ηδονής, όταν πήγε με την 27χρονη με το αυτοκίνητό του στην απόμερη περιοχή, το μεσημέρι της Τρίτης. Ωστόσο, η γυναίκα «αράχνη» είχε ενημερώσει τους δυο συνεργούς της, που τους περίμεναν και ακινητοποίησαν τον άτυχο άντρα γρονθοκοπώντας τον. Του άρπαξαν 120 ευρώ και μία τραπεζική κάρτα και έγιναν... λαγοί.

Ωστόσο, απότα στοιχεία που συγκέντρωσαν οι αστυνομικοί του τμήματος Πηνειού, ταυτοποίησαν τα πλήρη στοιχεία των δραστών και λίγη ώρα αργότερα πέρασαν χειροπέδες  στην 27χρονη και τον ένα συνεργό της, ηλικίας 41 χρόνων. Στην πορεία της προανάκρισης, προέκυψε ότι αυτός ήταν και ο ένας από τους δυο ληστές του 58χρονου οδηγού ταξί από την Πάτρα, στις 19 Μαρτίου σε ερημικό σημείο στην περιοχή Πηγαδάκια της Γαστούνης.

Εκεί είχε παρασύρει τον άτυχο αυτοκινητιστή ο συνεργός των ληστών, ένας 30χρονος ο οποίος είχε επιβιβαστεί στην Πάτρα ως πελάτης. Μόλις έφτασαν, τον απείλησε με μαχαίρι, του άρπαξε 250 ευρώ και τον... παρέδωσε στον 41χρονο που περίμενε παράμερα, φορώντας κουκούλα. Και αυτός απείλησε με μαχαίρι τον ταξιτζή και του άρπαξε ένα δαχτυλίδι που φορούσε, τον κερματοδέκτη που είχε μέσα 80 ευρώ, το κινητό του και ένα τάμπλετ.

Μετά την σύλληψη του 41χρονου, οι αστυνομικοί βρήκαν στην κατοχή του το κλεμμένο τάμπλετ που αποδόθηκε στον 58χρονο οδηγό ταξί. Ο 41χρονος και η 27χρονη οδηγήθηκαν στον Εισαγγελέα Πρωτοδικών Αμαλιάδας που τους απήγγειλε κατηγορίες για ληστεία και παραβάσεις του νόμου περί όπλων σε βαθμό κακουργήματος. Οι ίδιες κατηγορίες βαρύνουν και τον 30χρονο συνεργό τους που αναζητείται.

*φωτογραφία αρχείου
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης