Κυκλοφορούσε στην Πάτμο με πάνω από ένα κιλό χασίς

Κυκλοφορούσε στην Πάτμο με πάνω από ένα κιλό χασίς

Οι αστυνομικοί βρήκαν δυο αεροστεγείς συσκευασίες που περιείχαν ακατέργαστη κάνναβη συνολικού βάρους ενός κιλού και 135 γραμμαρίων

Patmos-xasis
Είχε βρεθεί στο μικροσκόπιο των αστυνομικών του τοπικού τμήματος που διερευνούσαν την εμπλοκή του σε υπόθεση διακίνησης ναρκωτικών, αλλά δεν το ήξερε ένας 48χρονος Έλληνας ο οποίος συνελήφθη στην Πάτμο «φορτωμένος» με αρκετά μεγάλη ποσότητα της παράνομης πραμάτειας του.

Στο πλαίσιο των ερευνών, οιαστυνομικοί σταμάτησαν τον ύποπτο για έλεγχο και στην κατοχή του βρήκαν δυο αεροστεγείς συσκευασίες που περιείχαν ακατέργαστη κάνναβη συνολικού βάρους ενός κιλού και 135 γραμμαρίων. Τα ναρκωτικά κατασχέθηκαν και ο 48χρονος συνελήφθη για να οδηγηθεί στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Κω κατηγορούμενος για κατοχή ναρκωτικών με σκοπό τη διακίνηση.

*** Η έρευνα που έκαναν οι αστυνομικοί της Δίωξης Ναρκωτικών στην κατοικία μιας 38χρονης Ελληνίδας στη Λάρισα, οδήγησε στην κατάσχεση127 ναρκωτικών χαπιών για τα οποία δεν διέθετε ιατρική συνταγή, ενώ βρέθηκαν ακόμη εννέα συσκευασίες με μικροποσότητες βουπρενορφίνης, αποξηραμένης κάνναβης και σπόρων κάνναβης. Η 38χρονη συνελήφθη και παραπέμφθηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Λάρισας με κατηγορίες για κατοχή και διακίνηση ναρκωτικών.

*** Μέσα στο αγρόκτημά του, σε ένα χωριό της Δράμας, έκρυβε ένας 46χρονος μια συσκευασία με ακατέργαστη κάνναβη βάρους 118 γραμμαρίων η οποία εντοπίστηκε από τους αστυνομικούς της Δίωξης Ναρκωτικών και κατασχέθηκε. Ο 46χρονος συνελήφθη και σε βάρος του σχηματίστηκε δικογραφία για κατοχή ναρκωτικών, με την οποία οδηγήθηκε στην εισαγγελέα Πρωτοδικών Δράμας.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης