Νεαρή και ο φίλος της λήστευαν ηλικιωμένους στην Ημαθία

Νεαρή και ο φίλος της λήστευαν ηλικιωμένους στην Ημαθία

H 30χρονη γυναίκα είχε επιτεθεί σε μια ανυποψίαστη 82χρονη, την είχε χτυπήσει και είχε αρπάξει μια χρυσή αλυσίδα που φορούσε στο λαιμό της

astynomia-koukoules-ena
Μέσα σε λίγα λεπτά διέπραξαν μια ληστεία και μια απόπειρα σε βάρος ηλικιωμένων στην ίδια περιοχή της Ημαθίας δυο Έλληνες σύγχρονοι «Μπόνι και Κλάιντ», αλλά δεν κατάφεραν να ξεφύγουν από τους αστυνομικούς της Ασφάλειας Νάουσας.

Χάρη στην περιγραφή του οχήματος με το οποίο διέφυγαν οι δράστες μετά τις δυο επιθέσεις, εντοπίστηκαν λίγη ώρα μετά και συνελήφθησαν. Όπως προέκυψε από την έρευνα, η 30χρονη γυναίκα είχε επιτεθεί σε μια ανυποψίαστη 82χρονη, την είχε χτυπήσει και είχε αρπάξει μια χρυσή αλυσίδα που φορούσε στο λαιμό της.

Η δράστιδα διέφυγε με όχημα στο οποίο την περίμενε ο 35χρονος συνεργός της, αλλά λίγο αργότερα οι δυο τους πλησίασαν ένα ζευγάρι ηλικιωμένων μέσα στο σπίτι τους και η 30χρονη προσπάθησε να αρπάξει με τη χρήση σωματικής βίας μία χρυσή αλυσίδα και χρήματα, χωρίς να τα καταφέρει. Σε βάρος τους σχηματίστηκε δικογραφία για ληστεία από κοινού, τετελεσμένη και σε απόπειρα και παραπέμφθηκαν στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Βέροιας.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης