Ιωάννινα: Ιρακινοί μετανάστες τραυμάτισαν και λήστεψαν ομοεθνή τους

Ιωάννινα: Ιρακινοί μετανάστες τραυμάτισαν και λήστεψαν ομοεθνή τους

 Οι δράστες τον είχαν χτυπήσει με σιδερολοστό και τον είχαν ακινητοποιήσει με την απειλή μαχαιριού για να του αρπάξουν όλα κι όλα 85 ευρώ και το κινητό του

w09-194748africansisrael
Μετά τη Μόρια της Λέσβου, άρχισαν και στο hot spot του Κατσικά Ιωαννίνων οι αιματηρές ληστείες μεταξύ μεταναστών που φιλοξενούνται στη δομή. Ωστόσο, η ληστεία ληστεία που έγινε σε βάρος ενός 45χρονου Ιρακινού, ο οποίος χρειάστηκε να μεταφερθεί σε νοσοκομείο, εξιχνιάστηκε άμεσα.

Το θύμα είχε δεχθεί επίθεση σε μικρή απόσταση από τον καταυλισμό από δύο συμπατριώτες του που και αυτοί φιλοξενούνται στην δομή. Οι δράστες τον είχαν χτυπήσει με σιδερολοστό και τον είχαν ακινητοποιήσει με την απειλή μαχαιριού για να του αρπάξουν όλα κι όλα 85 ευρώ και το κινητό του. Ο 45χρονος είχε διακομιστεί αιμόφυρτος στο Πανεπιστημιακό Γενικό Νοσοκομείο Ιωαννίνων.

Αφού του παρασχέθηκαν οι πρώτες βοήθειες, έδωσε κατάθεση στους αστυνομικούς της Ασφάλειας, οι οποίοι εξιχνίασαν μέσα σε λίγη ώρα τη ληστεία, έκαναν έρευνες στον καταυλισμό και συνέλαβαν τους δύο ομοεθνείς του που του επιτέθηκαν. Οι δυο Ιρακινοί οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ιωαννίνων και τους απαγγέλθηκαν κατηγορίες για ληστεία, πρόκληση σωματικών βλαβών και παράνομη οπλοκατοχή κατά περίπτωση.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης