«Έδεσε» στη Ραφήνα το «Αικατερίνη Π.» που παρουσίασε βλάβη εν πλω

«Έδεσε» στη Ραφήνα το «Αικατερίνη Π.» που παρουσίασε βλάβη εν πλω

Το επιβατηγό πλοίο με μία μηχανή έπλευσε αυτοδύναμα μέχρι ένα σημείο και στη συνέχεια με ρυμουλκό αγκυροβόλησε στο λιμάνι της Ραφήνας

aikaterini_p
Με ασφάλεια έδεσε λίγο πριν από τις 2 το μεσημέρι το πλοίο «Αικατερίνη Π.» το οποίο παρουσίασε μηχανική βλάβη, ενώ εκτελούσε το δρομολόγιο Άνδρος - Τήνος - Μύκονος με 134 επιβάτες. 

Το επιβατηγό πλοίο με έναν κινητήρα έπλευσε αυτοδύναμα μέχρι ένα σημείο και στη συνέχεια με ρυμουλκό αγκυροβόλησε στο λιμάνι της Ραφήνας. 

Το καράβι παρουσίασε πρόβλημα στην δεξιά κύρια μηχανή, λίγη ώρα αφότου αναχώρησε από το λιμάνι της Άνδρου με προορισμό την Τήνο.

Το καράβι επέστρεψε με μία μηχανή, ενώ αν και δεν ζήτησε συνδρομή, πλησίον του βρέθηκαν το «Θεολόγος Π.» και δύο σκάφη του Λιμενικού, για προληπτικούς λόγους.

Επιβάτιδα του «Αικατερίνη Π.» που επικοινώνησε με το protothema.gr ανέφερε ότι, μέσω των μεγαφώνων, ανακοινώθηκε στους επιβάτες στις 10.20 ότι το πλοίο θα επέστρεφε στη Ραφήνα λόγω μηχανικής βλάβης. Η ίδια ανέφερε επίσης, χωρίς να έχει επιβεβαιωθεί από επίσημες πηγές, ότι το πλοίο χτύπησε σε ξέρα μετά την αναχώρησή του από την Άνδρο.

Κλείσιμο
Όσον αφορά την προώθηση των επιβατών στους προορισμούς τους θα επιληφθεί η εταιρεία.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης