Φλώρινα: Αλλοδαπός έκλεψε καπνικά αξίας 4.200 ευρώ

Φλώρινα: Αλλοδαπός έκλεψε καπνικά αξίας 4.200 ευρώ

Ο 26χρονος είχε «χτυπήσει» δύο περίπτερα την παραμονή των Χριστουγέννων και στις 2 Ιανουαρίου και ταυτοποιήθηκε πριν από λίγα 24ωρα

florina_kiosk
Το... «φούντωνε» για τα καλά ένας νεαρός «θεριακλής» που είχε διαρρήξει δύο περίπτερα σε μια περιοχή της Φλώρινας και τα άδειασε κυριολεκτικά από καπνικά προϊόντα, ενώ έβαλε στην τσέπη και ένα σεβαστό χρηματικό ποσό που είχαν αφήσει στα ταμεία του οι ιδιοκτήτες.

Ο 26χρονος αλλοδαπός είχε «χτυπήσει» τα περίπτερα από την παραμονή της Πρωτοχρονιάς ως τις 2 Ιανουαρίου και είχε αρπάξει μετρητά ύψους 2.150 ευρώ, καπνικά προϊόντα συνολικής αξίας 4.200 ευρώ και κάρτες κινητής τηλεφωνίας αξίας 100 ευρώ. Η διπλή κλοπή εξιχνιάστηκε τώρα από τους αστυνομικούς του τμήματος Αμυνταίου και σε βάρος του 26χρονου σχηματίστηκε δικογραφία που υποβλήθηκε στην εισαγγελέα Πρωτοδικών Φλώρινας.

*** Στο κτίριο της Διεύθυνσης Μεταφορών και Επικοινωνιών της Περιφερειακής Ενότητας Μαγνησίας, στην περιοχή της Νεάπολης, επιχείρησαν να τρυπώσουν δύο ανήλικοι τα ξημερώματα της Κυριακής. Οι δράστες ηλικίας 17 και 16 χρόνων σκαρφάλωσαν στον τοίχο και παραβίασαν το παράθυρο ενός γραφείου, ωστόσο δεν πρόλαβαν να μπουν μέσα γιατί έγιναν αντιληπτοί από αστυνομικούς της Ασφάλειας Βόλου που περιπολούσαν στην περιοχή και συνελήφθησαν. Στην δικογραφία για απόπειρα κλοπής με την οποία παραπέμφθηκαν στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Βόλου, περιλαμβάνονται και οι γονείς τους με την κατηγορία της πλημμελούς εποπτείας ανηλίκου.

*** Σε ένα ανασφάλιστο Ι.Χ. αυτοκίνητο που ήταν σταθμευμένο στην Κομοτηνή τρύπωσε μέρα- μεσημέρι ένας 44χρονος Έλληνας, αλλά δεν πρόλαβε να κλέψει κάτι γιατί έγινε αντιληπτός από τον ιδιοκτήτη, ακινητοποιήθηκε και παραδόθηκε στους αστυνομικούς της Ασφαλείας που σχημάτισαν σε βάρος του δικογραφία για απόπειρα κλοπής.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης