Βόλος: Σε δοχείο με λάδι αυτοκινήτου έκρυβαν ηρωίνη

Βόλος: Σε δοχείο με λάδι αυτοκινήτου έκρυβαν ηρωίνη

Τα δύο αδέλφια ηλικίας 63 και 66 χρόνων και ο 52χρονος συνεργός τους, βρίσκονταν στο μικροσκόπιο των αστυνομικών εδώ και αρκετό καιρό

Volos-Hrwini-kokaini
Σε καταδίωξη που έφτασε ως την Καρδίτσα κατέληξε η επιχείρηση των αστυνομικών της Δίωξης Ναρκωτικών Βόλου, για να συλληφθούν τρεις Έλληνες οι οποίοι διακινούσαν ναρκωτικά. Κατά την διάρκειά της, πέταξαν από το αυτοκίνητό τους ένα μπουκάλι από λάδια αυτοκινήτου που περιείχε τρεις συσκευασίες με 310 γραμμάρια ηρωίνης!

Τα δύο αδέλφια ηλικίας 63 και 66 χρόνων και ο 52χρονος συνεργός τους, που έχουν απασχολήσει και στο παρελθόν τις αρχές για ναρκωτικά, βρίσκονταν στο μικροσκόπιο των αστυνομικών εδώ και αρκετό καιρό. Όταν εντοπίστηκαν και οι τρεις μαζί, επιχείρησαν να διαφύγουν αλλά εγκλωβίστηκαν από τις μηχανές της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ., ακινητοποιήθηκαν και συνελήφθησαν.

Εκτός από το μπουκάλι με την ηρωίνη, σε έρευνες που ακολούθησαν στα σπίτια τους βρέθηκαν τέσσερις συσκευασίες με 2,84 γραμμάρια κοκαΐνης, μικροποσότητα ηρωίνης, δύο ναρκωτικά χάπια, μία συσκευασία με άγνωστη νοθευτική σκόνη βάρους 162,4 γραμμαρίων, μία ηλεκτρονική ζυγαριά και 760 ευρώ που κατασχέθηκαν ως προερχόμενα από τις πωλήσεις. Οι δράστες οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Βόλου με κατηγορίες για διακίνηση ναρκωτικών σε βαθμό κακουργήματος.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης