Μωρό αρκουδάκι καταπλακώθηκε από βράχια στα Γρεβενά!

Μωρό αρκουδάκι καταπλακώθηκε από βράχια στα Γρεβενά!

Δεν πρέπει να είχαν περάσει πολλές ημέρες από τότε που ξύπνησε από την χειμέρια νάρκη και ίσως είχε βγει σε αναζήτηση τροφής, μαζί με τη μητέρα του

arkoudaki
Θλίψη προκάλεσε στους αστυνομικούς του τμήματος Θεοδώρου Ζιάκα το θέαμα που αντίκρισαν κατά την διάρκεια περιπολίας τους στο 1ο χιλιόμετρο της επαρχιακής οδού Γρεβενών- Σπηλαίου, όταν αντίκρισαν νεκρό ένα μωρό θηλυκό αρκουδάκι το οποίο ήταν πεσμένο στην άκρη του οδοστρώματος.

Στο σημείο, κοντά στην κοινότητα Σπηλαίου, έφτασε άμεσα η Ομάδα Άμεσης Επέμβασης της Περιφέρειας με κτηνίατρο και υπάλληλοι της Διεύθυνσης Δασών Γρεβενών και της Θηροφυλακής.

Κατά την αυτοψία που έκανε η κτηνίατρος, διαπιστώθηκε ότι το νεαρής ηλικίας αρκουδάκι είχε πιθανότατα καταπλακωθεί από βράχια που έπεφταν στην περιοχή λόγω των βροχών.

Ήδη, έγιναν όλες οι απαραίτητες ενέργειες για την ταφή του άτυχου αγριμιού, που δεν πρέπει να είχαν περάσει πολλές ημέρες από τότε που ξύπνησε από την χειμέρια νάρκη και ίσως είχε βγει σε αναζήτηση τροφής, μαζί με τη μητέρα του η οποία δεν έχει εντοπιστεί από τους ειδικούς.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Δείτε Επίσης