Ανήλικος αλλοδαπός «άδειασε» επιχείρηση ξυλείας στη Μυτιλήνη

Ανήλικος αλλοδαπός «άδειασε» επιχείρηση ξυλείας στη Μυτιλήνη

Η αξία των κλοπιμαίων δεν ήταν μεγάλη, γύρω στα 100 ευρώ, όμως οι εισβολείς είχαν προκαλέσει και φθορές ύψους περίπου 1.000 ευρώ στην επιχείρηση

4723976_2
«Γης Μαδιάμ» βρήκε την επιχείρηση της ιδιοκτησίας του στη Μυτιλήνη ένας 57χρονος, που είχε λείψει για λίγο το μεσημέρι της Δευτέρας, αλλά στο διάστημα της απουσίας του άγνωστοι είχαν παραβιάσει την είσοδο και είχαν αρπάξει είδη ξυλείας.

Η αξία των κλοπιμαίων δεν ήταν μεγάλη, γύρω στα 100 ευρώ, όμως οι εισβολείς είχαν προκαλέσει και φθορές ύψους περίπου 1.000 ευρώ στην επιχείρηση! Ο 57χρονος υπέβαλε καταγγελία στους αστυνομικούς του τοπικού τμήματος και εκείνοι ξεκίνησαν αμέσως έρευνα, τα στοιχεία της οποίας τους οδήγησαν σε έναν ανήλικο αλλοδαπό!

Όπως εξακριβώθηκε, ο 16χρονος είχε διαρρήξει την επιχείρηση μαζί με άλλα τρία άτομα, αγνώστων μέχρι στιγμής στοιχείων, τα οποία αναζητούνται. Ο ίδιος συνελήφθη και σε βάρος του σχηματίστηκε δικογραφία για κλοπή και πρόκληση φθορών με την οποία οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Μυτιλήνης. Δικογραφία σχηματίστηκε και σε βάρος του 56χρονου πατέρα του για παραμέληση της εποπτείας ανηλίκου.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης