Με κούριερ του έστειλαν μισό κιλό μεθαδόνης στην Κομοτηνή

Με κούριερ του έστειλαν μισό κιλό μεθαδόνης στην Κομοτηνή

Ο νεαρός συνελήφθη και οδηγήθηκε στην εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ροδόπης

astynomia
Η έρευνα που έκαναν οι αστυνομικοί της Δίωξης Ναρκωτικών στα δέματα που είχαν φτάσει στα γραφεία μιας μεταφορικής εταιρείας στην Κομοτηνή, «έδειξε» ότι ένα από αυτά περιείχε ναρκωτικά και αμέσως στήθηκε επιχείρηση για να συλληφθεί αυτός που θα το παραλάμβανε.

Μόλις εμφανίστηκε ένας 30χρονος Έλληνας που έκανε την παραλαβή, ακινητοποιήθηκε και ανοίχτηκε το ύποπτο πακέτο το οποίο περιείχε τρία πλαστικά φιαλίδια με υγρή μεθαδώνη, συνολικού βάρους 497 γραμμαρίων! Έτσι, ο νεαρός συνελήφθη και οδηγήθηκε στην εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ροδόπης που του άσκησε δίωξη για μεταφορά ναρκωτικών με σκοπό την διακίνηση, ενώ η προανάκριση συνεχίζεται για να ταυτοποιηθεί ο αποστολέας.

*** Έτοιμη να επιβιβαστεί σε πλοίο της γραμμής για τις Σποράδες ήταν μια 21χρονη Ελληνίδα που υποβλήθηκε σε έλεγχο στο λιμάνι του Βόλου από τους άνδρες της Δίωξης Ναρκωτικών του Κεντρικού Λιμεναρχείου. Στην αποσκευή της βρέθηκαν τέσσερις συσκευασίες με ακατέργαστη κάνναβη συνολικού βάρους ενός κιλού και 819 γραμμαρίων και μία ζυγαριά ακριβείας κι έτσι η νεαρή συνελήφθη και οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Βόλου.

methadoni
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης