Ιωάννινα: Θανάτωσαν τρία άλογα σε κτήμα - Τα ζώα πυροβολήθηκαν με κυνηγετικό όπλο

Ιωάννινα: Θανάτωσαν τρία άλογα σε κτήμα - Τα ζώα πυροβολήθηκαν με κυνηγετικό όπλο

Η τοπική αστυνομία αναζητά τα ανθρωπόμορφα τέρατα που σκότωσαν τα πανέμορφα ζώα

horse
Δεν έχει τέλος η κτηνωδία κάποιων που βάζουν στο σημάδι άλογα, στην ευρύτερη περιοχή της δυτικής Ελλάδας.

Ένας κάτοικος του ορεινού χωριού Μεγάλη Γότιστα, 35 χιλιόμετρα από την πόλη των  Ιωαννίνων, έπαθε σοκ όταν βρήκε νεκρά τρία από τα άλογά του μέσα στο περιφραγμένο χωράφι του.

Τα άτυχα ζώα είχαν πυροβοληθεί πιθανόν με κυνηγετικό όπλο και η τοπική αστυνομία αναζητά τα ανθρωπόμορφα τέρατα που σκότωσαν τα πανέμορφα ζώα. Ο κτηνοτρόφος, που έχει υποβάλλει μήνυση σε βάρος αγνώστων, έχει άλλα πέντε άλογα και, σύμφωνα με το Epiruspost, φοβάται μήπως έχουν την ίδια τύχη αν δεν εντοπιστούν οι δράστες. Δυστυχώς, όμως, τους τελευταίους μήνες είχαν προηγηθεί και άλλα παρόμοια κρούσματα θανάτωσης αλόγων:

Στις 20 Φεβρουαρίου, στο χωριό Καρβουνάρι της Παραμυθιάς Θεσπρωτίας, είχαν βρεθεί νεκρά έξι άλογα και ένα ακόμη βαριά τραυματισμένο. Στις 8 Φεβρουαρίου, άγνωστοι είχαν πυροβολήσει στο κεφάλι ένα μικρό πόνι μέσα στον περιφραγμένο χώρο του ιδιοκτήτη του στην Πέρδικα Θεσπρωτίας. Στις 28 Ιανουαρίου, ο ιδιοκτήτης ενός αλόγου από χωριό της περιοχής Ακτίου – Βόνιτσας κατήγγειλε στο τοπικό αστυνομικό τμήμα ότι άγνωστος πυροβόλησε το άλογό του με κυνηγετικό όπλο, με αποτέλεσμα να το τραυματίσει στα πόδια! Τέλος, στα μέσα Ιανουαρίου, στην ευρύτερη περιοχή της κωμόπολης Στράτου του δήμου Αγρινίου, τρία από τα άγρια άλογα του Πεταλά βρέθηκαν νεκρά με τραύματα από κυνηγετικό όπλο και μισοφαγωμένα από αγρίμια!
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης