Σούδα: Παρέλαβε ασυνόδευτο δέμα με χασίς και συνελήφθη

Σούδα: Παρέλαβε ασυνόδευτο δέμα με χασίς και συνελήφθη

Εμφανίστηκε στην αποθήκη ασυνόδευτων δεμάτων ένας 36χρονος Έλληνας, ο οποίος συνελήφθη επ' αυτοφώρω 

Xania-xasis
Το μηχάνημα ακτίνων X-ray “έδειξε" στους άνδρες της Ασφάλειας του Κεντρικού Λιμεναρχείου Χανίων τι περιείχε ένα ύποπτο χάρτινο δέμα που μεταφέρθηκε από το πλοίο της γραμμής από τον Πειραιά στο λιμάνι της Σούδας κι έτσι το παρακολουθούσαν διακριτικά, περιμένοντας να δουν ποιος θα το παραλάβει.

Λίγο αργότερα, εμφανίστηκε στην αποθήκη ασυνόδευτων δεμάτων ένας 36χρονος Έλληνας, ο οποίος συνελήφθη επ' αυτοφώρω την στιγμή που παραλάμβανε το κουτί που περιείχε τρεις συσκευασίες με ακατέργαστη κάνναβη συνολικού βάρους 698, 20 γραμμαρίων και κατασχέθηκε. Ο δράστης παραπέμφθηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Χανίων κατηγορούμενος για παράβαση του νόμου περί ναρκωτικών, ενώ αναζητείται ο αποστολέας του δέματος.

*** Δεν ήταν... πραγματική σοκολάτα αυτή που προσπάθησε να εισάγει στην χώρα από την Βουλγαρία ένας 25χρονος αλλοδαπός, ο οποίος συνελήφθη στον Προμαχώνα από αστυνομικούς του Τμήματος Συνοριακής Φύλαξης! Στις δέκα συσκευασίες που είχε μέσα σε ένα σακίδιο, υπήρχε κατεργασμένη κάνναβη σε μορφή “σοκολάτας” συνολικού βάρους 31,3 γραμμαρίων και κατασχέθηκαν. Ο νεαρός προσήχθη στην Ασφάλεια που διενεργεί προανάκριση και οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Σερρών, ο οποίος του άσκησε δίωξη για απόπειρα εισαγωγής και διακίνησης ναρκωτικών στην ελληνική επικράτεια.

*** Δυο νεαροί Έλληνες, ένας 28χρονος και ένας 32χρονος συνελήφθησαν στην πόλη της Ρόδου, όταν υποβλήθηκαν σε σωματική έρευνα από περιπολία αστυνομικών της Ο.Π.Κ.Ε. και στην κατοχή τους βρέθηκαν 27,7 γραμμάρια ακατέργαστης κάνναβης, αλλά και 120 κροτίδες. Τα ευρήματα κατασχέθηκαν και οι δράστες παραπέμφθηκαν στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Ρόδου με κατηγορίες για κατοχή ναρκωτικών και παράβαση του νόμου περί ειδών πυροτεχνίας.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης