Συνέλαβαν αλλοδαπούς κακοποιούς σε Φλώρινα και Καστοριά

Συνέλαβαν αλλοδαπούς κακοποιούς σε Φλώρινα και Καστοριά

Εις βάρος τους εκκρεμούσαν εντάλματα για σοβαρά ποινικά αδικήματα

astynomia-sillipsi-ena
Στα χέρια των αστυνομικών βρέθηκαν δύο επικίνδυνοι αλλοδαποί κακοποιοί, σε βάρος των οποίων εκκρεμούσαν εντάλματα σύλληψης για σοβαρά ποινικά αδικήματα και εντοπίστηκαν να κινούνται σε περιοχές της Φλώρινας και της Καστοριάς.

Πρώτος συνελήφθη στην Φλώρινα ένας 45χρονος, όταν επιχείρησε να φύγει από την χώρα αλλά διαπιστώθηκε από τους αστυνομικούς του Τμήματος Διαβατηριακού Ελέγχου στην Κρυσταλλοπηγή ότι σε βάρος του εκκρεμούσε ένταλμα σύλληψης του 9ου Τακτικού Ανακριτικού Τμήματος Πλημμελειοδικών Αθηνών, για σύσταση και συμμορία, πλαστογραφία, κλοπή και διακεκριμένες περιπτώσεις κλοπής. Έτσι, ενημερώθηκαν άνδρες της Ασφάλειας, οι οποίοι τον συνέλαβαν και τον οδήγησαν στην εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Φλώρινας.

Αντίστροφη πορεία είχε ακολουθήσει ένας δεύτερος 45χρονος αλλοδαπός, ο οποίος εντοπίστηκε σε περιοχή της Καστοριάς από αστυνομικούς του Τμήματος Συνοριακής Φύλαξης Μεσοποταμίας, μόλις πέρασε παράτυπα στο εσωτερικό της χώρας. Σε βάρος του διαπιστώθηκε ότι εκκρεμούσε ένταλμα σύλληψης του ανακριτή του 2ου Τμήματος Αθηνών και Διάταξη του προέδρου Εφετών Αθηνών για σύσταση και συμμορία και παραβάσεις της νομοθεσίας περί ναρκωτικών. Και οι δυο θα μεταχθούν στην Αθήνα για να απολογηθούν.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Best of Network

Δείτε Επίσης