Θεσσαλονίκη: Αλλοδαποί δουλέμποροι «εμβόλισαν» περιπολικά που τους καταδίωκαν

Θεσσαλονίκη: Αλλοδαποί δουλέμποροι «εμβόλισαν» περιπολικά που τους καταδίωκαν

Σε σήμα αντρών της ΕΛΑΣ για έλεγχο, ανέπτυξαν ταχύτητα και προσπάθησαν να διαφύγουν - Μετέφεραν Σύρους και Παλαιστίνιους 

astynomia-metra-kordeles
Κινηματογραφική ήταν η καταδίωξη και η σύλληψη τριών αλλοδαπών, στην περιοχή της Νυμφόπετρας στη Θεσσαλονίκη, οι οποίοι εντοπίστηκαν τα ξημερώματα να μεταφέρουν παράνομα επτά μη νόμιμους μετανάστες από τη Συρία και την Παλαιστίνη.

Οι φερόμενοι ως δράστες, προκειμένου να αποφύγουν τη σύλληψη, δεν δίστασαν να εμβολίσουν δύο οχήματα της αστυνομίας και οι δύο από αυτούς να επιτεθούν στους αστυνομικούς.

Αστυνομικοί του Τμήματος Διαχείρισης Μετανάστευσης της Διεύθυνσης Αλλοδαπών Θεσσαλονίκης πραγματοποίησαν σήμα στάσης σε Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο που επέβαιναν οι συλληφθέντες, στην Εγνατία Οδό, στο ύψος του κόμβου Σοχού. Σύμφωνα με ανακοίνωση των αστυνομικών Αρχών, οι τελευταίοι αρνήθηκαν τον έλεγχο, ανέπτυξαν ταχύτητα και στην προσπάθειά τους να διαφύγουν εμβόλισαν τα δύο αστυνομικά οχήματα.

Στη συνέχεια προσέκρουσαν σε μπάρες και το αυτοκίνητό τους ακινητοποιήθηκε στην επαρχιακή οδό Ρεντίνας – Λαγκαδά, στο ύψος της Νυμφόπετρας, όπου σε έλεγχο που ακολούθησε, διαπιστώθηκε η παράνομη μεταφορά επτά μεταναστών, οι οποίοι στερούνταν των απαραίτητων ταξιδιωτικών εγγράφων.

Οι δύο από τους φερόμενους ως δράστες, κατά τη σύλληψή τους, προέβαλαν αντίσταση επιτιθέμενοι στους αστυνομικούς.

Οι συλληφθέντες, υπήκοοι Πακιστάν και Συρίας, 32, 22 και 27 ετών, θα οδηγηθούν στον αρμόδιο εισαγγελέα με τη σχηματισθείσα σε βάρος τους δικογραφία για παράνομη μεταφορά-προώθηση αλλοδαπών στο εσωτερικό της χώρας, απόπειρα επικίνδυνης σωματικής βλάβης, διακεκριμένη περίπτωση φθοράς, αντίσταση, απείθεια και διατάραξη της ασφάλειας των συγκοινωνιών.



Κλείσιμο
Πηγή: ΑΠΕ - ΜΠΕ
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης