Δεκαοχτάχρονος αλλοδαπός διακινούσε κοκαΐνη στην Πάτρα

Δεκαοχτάχρονος αλλοδαπός διακινούσε κοκαΐνη στην Πάτρα

Έβγαλε λαβράκι ο έλεγχος που έκαναν οι αστυνομικοί της Ο.Π.Κ.Ε. σε ένα αυτοκίνητο που σταμάτησαν

patra-koka
Έβγαλε λαβράκι ο έλεγχος που έκαναν οι αστυνομικοί της Ο.Π.Κ.Ε. σε ένα αυτοκίνητο που σταμάτησαν σε μια περιοχή της Πάτρας, καθώς βρήκαν στην κατοχή του 18χρονου αλλοδαπού οδηγού του μια μικρή ποσότητα κοκαΐνης και του πέρασαν χειροπέδες με τις οποίες τον παρέδωσαν στη Δίωξη Ναρκωτικών.

Σε έρευνα που ακολούθησε στην οικία του νεαρού αλλοδαπού, οι άνδρες της Δίωξης βρήκαν άλλα 44 γραμμάρια κοκαΐνης και μια ζυγαριά ακριβείας, τα οποία πιστοποιούσαν ότι έκανε διακίνηση και δεν ήταν απλός χρήστης, όπως ο ίδιος ισχυρίστηκε μετά την σύλληψή του. Εκτός από την κοκαΐνη, οι αστυνομικοί κατέσχεσαν και ένα κινητό για το οποίο ζήτησαν άρση απορρήτου επικοινωνιών, ώστε να εντοπίσουν τους προμηθευτές του.

Ο 18χρονος οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Πατρών, ο οποίος άσκησε σε βάρος του δίωξη για κατοχή ναρκωτικών με σκοπό την διακίνηση και διέταξε την κράτησή του ώσπου να απολογηθεί στον ανακριτή. Την ίδια ώρα, η προανάκριση συνεχίζεται με την ελπίδα ότι θα εξαρθρωθεί ολόκληρο κύκλωμα διακίνησης κοκαΐνης.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Δείτε Επίσης