Δράμα: Όπλα στα σπίτια των δραστών κλοπής χρηματοκιβωτίου

Δράμα: Όπλα στα σπίτια των δραστών κλοπής χρηματοκιβωτίου

Σε βάρος των τεσσάρων μελών της σπείρας σχηματίστηκε δικογραφία για σύσταση συμμορίας, διακεκριμένες κλοπές και παράβαση του νόμου περί όπλων κατά περίπτωση 

Drama-xrimaktokibwtio-opla
Πλήθος όπλα, που ενδεχομένως δείχνουν την εμπλοκή τους και σε άλλες εγκληματικές ενέργειες, ανακάλυψαν οι αστυνομικοί της Ασφάλειας στα σπίτια δυο εκ των δραστών της κλοπής ενός χρηματοκιβωτίου από μια επιχείρηση στην κοινότητα Χωριστή της Δράμας, που είχε γίνει πριν από 16 μήνες.

Από τα στοιχεία που συγκεντρώθηκαν κατά την διάρκεια των ερευνών, προέκυψε ότι αυτοί που διέρρηξαν τις εγκαταστάσεις της επιχείρησης στις 11 Δεκεμβρίου του 2017 ήταν τέσσερις Έλληνες ηλικίας 43, 35, 27 και 22 χρόνων, οι οποίοι είχαν αρπάξει δύο κυνηγετικές καραμπίνες και το χρηματοκιβώτιο το οποίο περιείχε μεγάλο χρηματικό ποσό και διάφορα έγγραφα.

Στα χέρια των αστυνομικών έπεσαν ο 43χρονος που είχε στο σπίτι του ένα κυνηγετικό όπλο με κομμένη κάννη και 123 κυνηγετικά φυσίγγια και ο 27χρονος, στην κατοικία του οποίου κατασχέθηκαν ένα πιστόλι, 15 φυσίγγια και ένα μεταλλικό κλομπ. Αλλά και στο σπίτι του 51χρονου πατέρα του, βρέθηκαν τρία πιστόλια και ένα υποπολυβόλο κρότου με 24 φυσίγγια.

Σε βάρος των τεσσάρων μελών της σπείρας σχηματίστηκε δικογραφία για σύσταση συμμορίας, διακεκριμένες κλοπές και παράβαση του νόμου περί όπλων κατά περίπτωση και οι συλληφθέντες παραπέμφθηκαν στην εισαγγελέα Πρωτοδικών Δράμας.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης