Πιτσιρίκια διέρρηξαν 13 σπίτια στην Καβάλα

Πιτσιρίκια διέρρηξαν 13 σπίτια στην Καβάλα

Ένας 13χρονος και δυο 12χρονοι, άρπαξαν μεταξύ άλλων μετρητά, ηλεκτρονικές συσκευές, κινητά, χρυσαφικά, κοσμήματα, ακόμα και ένα ζευγάρι γυαλιά

astinomia12
Γνώσεις... έμπειρων κακοποιών αλλά και περίσσιο θράσος είχαν οι τρεις αμούστακοι διαρρήκτες που είχαν ρημάξει τουλάχιστον 13 σπίτια στην πόλη της Καβάλας, στο διάστημα από τις 20 Δεκεμβρίου 2018 ως τις 26 Φεβρουαρίου φέτος, πότε καθένας μόνος του, ανά δύο ή και οι τρεις μαζί!

Οι αστυνομικοί της Ασφάλειας που κατάφεραν να εξιχνιάσουν τις διαρρήξεις, οι οποίες είχαν προκαλέσει εφιάλτες στους κατοίκους, διαπίστωσαν έκπληκτοι ότι πίσω από αυτές κρύβονταν τρεις Έλληνες πιτσιρικάδες, ένας 13χρονος και δυο 12χρονοι, που είχαν αρπάξει μεταξύ άλλων μετρητά, ηλεκτρονικές συσκευές, κινητά, χρυσαφικά, κοσμήματα, ακόμα και ένα ζευγάρι γυαλιά.

Σε βάρος τους σχηματίστηκε δικογραφία για διακεκριμένες κλοπές η οποία υποβλήθηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Καβάλας και περιλαμβάνει τους γονείς τους με την κατηγορία της παραμέλησης της εποπτείας ανηλίκων. Η προανάκριση συνεχίζεται, για να διαπιστωθεί αν οι «άγουροι» διαρρήκτες είχαν διαπράξει και άλλες κλοπές.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης