Αίγιο: Λήστεψαν φαρμακείο και έκαψαν το Ι.Χ. της διαφυγής

Αίγιο: Λήστεψαν φαρμακείο και έκαψαν το Ι.Χ. της διαφυγής

Άρπαξαν όσα χρήματα υπήρχαν στην ταμειακή μηχανή, ύψους περίπου 2.000 ευρώ και αμέσως μετά πυρπόλησαν το αυτοκίνητο στο οποίο επέβαιναν

listepsan-farmakeio-ena
Ολονύκτιο ανθρωποκυνηγητό βρισκόταν σε εξέλιξη στην ευρύτερη περιοχή του Αιγίου για τον εντοπισμό πέντε κακοποιών που εισέβαλαν γύρω στις 9.30΄ το βράδυ της Πέμπτης σε ένα φαρμακείο στις Καμάρες Αιγιαλείας και άρπαξαν τις εισπράξεις.

Οι δράστες έφτασαν στο φαρμακείο με ένα λευκό Ι.Χ. αυτοκίνητο, στο οποίο παρέμεινε ένας από αυτούς ενώ οι υπόλοιποι τέσσερις που φορούσαν κουκούλες όρμησαν στο εσωτερικό και ακινητοποίησαν τον φαρμακοποιό με την απειλή όπλου, που ήταν μάλλον αεροβόλο. Άρπαξαν όσα χρήματα υπήρχαν στην ταμειακή μηχανή, ύψους περίπου 2.000 ευρώ και βγήκαν τρέχοντας έξω.

Στη συνέχεια, εξαφανίστηκαν με το αυτοκίνητο στο οποίο περίμενε ο πέμπτος συνεργός τους. Αμέσως μετά, εγκατέλειψαν στην παραλιακή περιοχή Παναγοπούλας το όχημα που είναι πιθανότατα κλεμμένο, το πυρπόλησαν και διέφυγαν με άλλο όχημα που είχαν αφήσει εκεί. Οι άνδρες της Ασφάλειας Αιγιαλείας διενεργούν έρευνες για την εξιχνίαση της ληστείας.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Δείτε Επίσης