Μίνι χασισοφυτεία με 12 δενδρύλλια στην Κέρκυρα

Μίνι χασισοφυτεία με 12 δενδρύλλια στην Κέρκυρα

Οι αστυνομικοί εντόπισαν στην κατοικία ενός 25χρονου συνολικά 12 δενδρύλλια κάνναβης και τα κατέσχεσαν μαζί με συσκευασίες που περιείχαν ακατέργαστη κάνναβη συνολικού βάρους 105 γραμμαρίων και τρεις ηλεκτρονικές ζυγαριές

Kerkyra-xasisodentra
«Στόλιζε» με… χασισόδεντρα το σπίτι του και τον περιβάλλοντα χώρο ένας νεαρός στην Κέρκυρα, ο οποίος συνελήφθη από αστυνομικούς της Δίωξης Ναρκωτικών όταν εξακριβώθηκε ότι διέθετε προς πώληση την παραγωγή της φυτείας.

Κατά την διάρκεια της έρευνας που έκαναν οι αστυνομικοί στην κατοικία του 25χρονου και τους γύρω χώρους, εντόπισαν συνολικά 12 δενδρύλλια κάνναβης τα οποία ξερίζωσαν και κατέσχεσαν μαζί με συσκευασίες που περιείχαν ακατέργαστη κάνναβη συνολικού βάρους 105 γραμμαρίων και τρεις ηλεκτρονικές ζυγαριές. Ο 25χρονος οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Κερκύρας με κατηγορίες για καλλιέργεια, κατοχή και διακίνηση ναρκωτικών.

*** Με μικροποσότητα ακατέργαστης κάνναβης συνελήφθη αρχικά από αστυνομικούς της Δίωξης Ναρκωτικών στο Ρέθυμνο ένας 32χρονος αλλοδαπός, αλλά στην έρευνα που ακολούθησε στο σπίτι του κατασχέθηκαν άλλα 208,3 γραμμάρια κάνναβης και 230 ευρώ προερχόμενα από τις πωλήσεις. Ο 32χρονος οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ρεθύμνου κατηγορούμενος για κατοχή ναρκωτικών.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης