Ηγουμενίτσα: Απατεώνας έκλεβε κωδικούς προπληρωμένων καρτών

Ηγουμενίτσα: Απατεώνας έκλεβε κωδικούς προπληρωμένων καρτών

Ισχυριζόταν ότι ήταν υπάλληλος εταιρείας έκδοσης prepaid καρτών - Άρπαξε συνολικά 600.000 ευρώ

card
Δεν υποψιάστηκαν το παραμικρό οι υπάλληλοι ενός περιπτέρου στην Ηγουμενίτσα, όταν τους τηλεφώνησε ένας άγνωστος ο οποίος ισχυρίστηκε ότι ήταν υπάλληλος εταιρείας έκδοσης προπληρωμένων καρτών και τους ζήτησε να του γνωστοποιήσουν τους κωδικούς καρτών, επειδή τάχα είχαν... απενεργοποιηθεί!

Οι υπάλληλοι του έδωσαν τους κωδικούς προπληρωμένων καρτών συνολικής αξίας 600 ευρώ, αλλά σύντομα κατάλαβαν ότι τους είχε εξαπατήσει και κατήγγειλαν την κομπίνα στους αστυνομικούς της Ασφάλειας. Από την έρευνα που ακολούθησε, ταυτοποιήθηκε ως δράστης ένας 46χρονος σε βάρος του οποίου σχηματίστηκε δικογραφία για απάτη και υποβλήθηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Θεσπρωτίας.

*** Ιδιαίτερα πειστικός ήταν ένας ανήλικος ο οποίος ισχυρίστηκε στον 66χρονο οδηγό ενός φορτηγού ότι του είχε σκάσει ένα λάστιχο, στον Άγιο Γεώργιο Μεσολογγίου. Μόλις εκείνος βγήκε για να δει, ο λιλιπούτειος δράστης τρύπωσε στην καμπίνα και άρπαξε 180 ευρώ! Όμως, μετά την καταγγελία της κλοπής, ο 15χρονος συνελήφθη από αστυνομικούς της Ασφαλείας και οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Μεσολογγίου, ενώ σε βάρος των γονέων του σχηματίστηκε δικογραφία παραμέληση της εποπτείας ανηλίκου.

*** Σχεδόν μετά από τέσσερα χρόνια αποκαλύφθηκε ότι ένας 19χρονος ήταν ο δράστης της κλοπής ενός σημαντικού χρηματικού ποσού, ρούχων και εγγράφων από ένα Ι.Χ. Αυτοκίνητο, που είχε γίνει στην Άρτα στις 23 Αυγούστου 2015. Η κλοπή εξιχνιάστηκε από τους αστυνομικούς της Ασφάλειας και σε βάρος του 19χρονου σχηματίστηκε δικογραφία που υποβλήθηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Άρτας.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης