Νέα Αρτάκη Εύβοιας: Χτύπησαν ηλικιωμένο αλλά δεν μπόρεσαν να τον ληστέψουν

Νέα Αρτάκη Εύβοιας: Χτύπησαν ηλικιωμένο αλλά δεν μπόρεσαν να τον ληστέψουν

Οι δράστες ήξεραν ότι ο 74χρονος θα είχε μαζί του ένα σημαντικό ποσό από τις εισπράξεις της επιχείρησής του, αλλά και πού κατοικεί - Ο ηλικιωμένος αντιστάθηκε και έβαλε τις φωνές, με αποτέλεσμα να γλιτώσει

old-man-ilikiomenos
Σε παταγώδη αποτυχία κατέληξε η απόπειρα ληστείας σε βάρος ενός ηλικιωμένου επιχειρηματία από δύο άγνωστους κακοποιούς που του είχαν στήσει ενέδρα τα ξημερώματα της Μ. Τετάρτης, έξω από το σπίτι του στην περιοχή της Νέας Αρτάκης στην Εύβοια.

Οι δράστες πρέπει να είχαν μάθει ότι ο 74χρονος θα είχε μαζί του ένα σημαντικό ποσό από τις εισπράξεις της επιχείρησής του, αλλά γνώριζαν και πού κατοικεί. Έτσι, καραδοκούσαν κρυμμένοι στο σκοτάδι ώσπου τον είδαν να φτάνει με το αυτοκίνητό του και να παρκάρει. Μόλις βγήκε, του επιτέθηκαν και ο ένας τον χτύπησε με γροθιές στο πρόσωπο ζητώντας του τα χρήματα. Όμως, ο ηλικιωμένος αντιστάθηκε και ταυτόχρονα έβαλε τις φωνές, με αποτέλεσμα να βγουν από τα σπίτια τους οι γείτονές του.

Οι επίδοξοι ληστές, ο δεύτερος από τους οποίους κρατούσε πιστόλι αλλά δεν τόλμησε να το χρησιμοποιήσει, φοβήθηκαν ότι θα εγκλωβιστούν και αναγκάστηκαν να εγκαταλείψουν τα σχέδιά τους και να το βάλουν στα πόδια. Το παρ' ολίγον θύμα κατήγγειλε την επίθεση στην Ασφάλεια Χαλκίδας, οι άνδρες της οποίας διενεργούν προανάκριση για να ταυτοποιήσουν τους δράστες και σχημάτισαν δικογραφία για απόπειρα ληστείας σε βάρος αγνώστων.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης