Σπαθί, όπλα και χασίς στο σπίτι νεαρού στη Λευκάδα

Σπαθί, όπλα και χασίς στο σπίτι νεαρού στη Λευκάδα

Οι αστυνομικοί ανακάλυψαν ποσότητα ακατέργαστης κάνναβης βάρους 42 γραμμαρίων, αλλά κατέσχεσαν και ένα μικρό οπλοστάσιο

Lefkada-opla-spathi
Έλειπε από την κατοικία του στη Λευκάδα ένας νεαρός Έλληνας, όταν εμφανίστηκαν οι αστυνομικοί της Ασφαλείας για να κάνουν έρευνες, το απόγευμα της Μ. Τρίτης, μετά από πληροφορίες για εμπλοκή του σε υπόθεση ναρκωτικών. Όμως, συνελήφθη λίγο αργότερα
σε συνεργασία με αστυνομικούς του τμήματος Ελλομένου.

Κατά την διάρκεια των ερευνών στο σπίτι του 26χρονου υπόπτου, οι αστυνομικοί ανακάλυψαν ποσότητα ακατέργαστης κάνναβης βάρους 42 γραμμαρίων, αλλά κατέσχεσαν και ένα μικρό οπλοστάσιο που αποτελούνταν από ένα σπαθί, ένα κυνηγητικό όπλο και ένα περίστροφο το οποίο εστάλη για βαλλιστική εξέταση ώστε να εξακριβωθεί αν έχει χρησιμοποιηθεί και σε ποια περίπτωση. Ο 26χρονος οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Λευκάδας κατηγορούμενος για παραβάσεις των νόμων περί όπλων και περί ναρκωτικών.

*** Οπλισμένος με ένα μαχαίρι που είχε λάμα μήκους 12 εκατοστών κυκλοφορούσε ένας ανήλικος μετανάστης στην περιοχή Παναγιούδα της Λέσβου, όπου εντοπίστηκε και υποβλήθηκε σε έλεγχο από αστυνομικούς του Τμήματος Διαχείρισης Μετανάστευσης. Το μαχαίρι που βρέθηκε στην κατοχή του κατασχέθηκε και ο ανήλικος οδηγήθηκε στην Εισαγγελία προανάκριση με την δικογραφία που σχηματίστηκε σε βάρος του για παράβαση της νομοθεσίας περί όπλων.

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης