Δύο 19χρονοι έκλεβαν πετρέλαιο και μηχανήματα στην Κομοτηνή

Δύο 19χρονοι έκλεβαν πετρέλαιο και μηχανήματα στην Κομοτηνή

Από τις έξι κλοπές που εξιχνιάστηκαν ως τώρα, οι δύο νεαροί είχαν αντλήσει περισσότερα από 3.000 λίτρα πετρέλαιο και είχαν αρπάξει οκτώ ηλεκτρικά και βενζινοκίνητα εργαλεία και μηχανήματα

ro123
Στο μικροσκόπιο της έρευνας των αστυνομικών της Ασφάλειας Κομοτηνής έχει μπει η δράση δύο 19χρονων Ελλήνων, για τους οποίους προέκυψε ότι διέρρηξαν τέσσερις αποθήκες σπιτιών, ένα εργοτάξιο και ένα αγρόκτημα σε οικισμούς της Ροδόπης, μέσα σε κάτι λιγότερο από δυο χρόνια.

Κι αυτό, γιατί θεωρείται βέβαιο ότι δεν περιορίστηκαν στις έξι κλοπές στο διάστημα από τις 24 Ιουλίου 2017 ως τις 15 Απριλίου φέτος, αλλά εκτιμάται ότι έχουν διαπράξει πολύ περισσότερες. Άλλωστε, εκτός από τα κλοπιμαία που βρέθηκαν στα σπίτια τους και αποδόθηκαν στους ιδιοκτήτες τους, κατασχέθηκαν ακόμη πλήθος από και άλλα ηλεκτρικά και βενζινοκίνητα εργαλεία και μηχανήματα που ερευνάται από πού έχουν κλαπεί.

Από τις έξι κλοπές που εξιχνιάστηκαν ως τώρα, οι δύο νεαροί είχαν αντλήσει περισσότερα από 3.000 λίτρα πετρέλαιο και είχαν αρπάξει οκτώ ηλεκτρικά και βενζινοκίνητα εργαλεία και μηχανήματα, καθώς και διάφορα εργαλεία. Σε βάρος τους σχηματίστηκε δικογραφία για διακεκριμένες κλοπές και διαβιβάστηκε στην εισαγγελέα Πρωτοδικών Ροδόπης, αλλά οι δράστες παρέμειναν ελεύθεροι λόγω παρέλευσης του αυτοφώρου.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης