Ιωάννινα: Συνελήφθη αλλοδαπός που αναζητούσαν οι αρχές της Ιταλίας

Ιωάννινα: Συνελήφθη αλλοδαπός που αναζητούσαν οι αρχές της Ιταλίας

Ήταν μπλεγμένος σε εμπόριο ναρκωτικών στην Ιταλία 

astynomi9
Να περάσει στο ελληνικό έδαφος επιχείρησε ένας 47χρονος αλλοδαπός που εμφανίστηκε στο Συνοριακό Σημείο Διέλευσης της Κακαβιάς, αλλά αμέσως σήμανε συναγερμός και οργανώθηκε επιχείρηση των αστυνομικών της Ασφάλειας Ιωαννίνων.

Κι αυτό, γιατί διαπιστώθηκε ότι ήταν μπλεγμένος σε εμπόριο ναρκωτικών στην Ιταλία και σε βάρος του οι αρχές της γειτονικής χώρας είχαν εκδώσει Ευρωπαϊκό Ένταλμα Σύλληψης το οποίο εκκρεμούσε. Ο 47χρονος συνελήφθη και οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Εφετών Ηπείρου, που διέταξε να κινηθεί η διαδικασία για την έκδοσή του.

*** Για τον ίδιο λόγο συνελήφθη στην Κρυσταλλοπηγή της Φλώρινας από αστυνομικούς της Ασφάλειας και του τμήματος Διαβατηριακού Ελέγχου, ένας 38χρονος αλλοδαπός σε βάρος του οποίου εκκρεμούσε ένταλμα σύλληψης του ανακριτή Λασιθίου για σύσταση και συμμορία και παράβαση της νομοθεσίας περί ναρκωτικών.

*** Στην Κρυσταλλοπηγή συνελήφθη από τους αστυνομικούς της Ασφάλειας και του τμήματος Διαβατηριακού Ελέγχου και ένας 43χρονος αλλοδαπός, καθώς διαπιστώθηκε ότι σε βάρος του εκκρεμούσε απόφαση του Μονομελούς Πλημμελειοδικείου Καστοριάς για αποδοχή και διάθεση προϊόντων εγκλήματος, με την οποία είχε καταδικαστεί σε ποινή φυλάκισης ενός έτους.

*** Στην Άρτα, συνελήφθη από αστυνομικούς της Ασφάλειας μια 52χρονη αλλοδαπή, σε βάρος της οποίας εκκρεμούσε καταδικαστική απόφαση του Τριμελούς Πλημμελειοδικείου Αθηνών για παραβάσεις του Κ.Ο.Κ..
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης