Λαμία: Έκλεβε το σπίτι την ώρα που οι ένοικοι βρίσκονταν στο πασχαλινό τραπέζι

Λαμία: Έκλεβε το σπίτι την ώρα που οι ένοικοι βρίσκονταν στο πασχαλινό τραπέζι

Τον αλλοδαπό πήρε είδηση ο 55χρονος ιδιοκτήτης και ειδοποίησε την Αστυνομία- Εντοπίστηκε λίγη ώρα αργότερα

peripoliko
Έπαιξε με την τύχη του και… έχασε ο 28χρονος Αλβανός διαρρήκτης που μπήκε κρυφά σε ένα σπίτι στη Ροδίτσα Λαμίας μέρα- μεσημέρι, την Κυριακή του Πάσχα, την ώρα που οι ένοικοι απολάμβαναν τον οβελία και «σήκωσε» ένα μικρό χρηματικό ποσό, ένα ρολόι και άλλα κοσμήματα.

Όμως, την στιγμή που προσπαθούσε να το σκάσει αθέατος, τον πήρε είδηση ο 55χρονος ιδιοκτήτης και ειδοποίησε την Αστυνομία δίνοντας την περιγραφή του. Μετά από αναζητήσεις, ο αλλοδαπός εντοπίστηκε από αστυνομικούς της Ασφαλείας, συνελήφθη και σε βάρος του σχηματίστηκε δικογραφία για κλοπή με την οποία οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Λαμίας.

*** Την ώρα της Ανάστασης εκμεταλλεύτηκαν οι «ποντικοί» για να τρυπώσουν στα σπίτια των πιστών που βρίσκονταν στην εκκλησία, στην συνοικία του Παγκρατίου στη Λαμία. Σε ένα σπίτια διέρρηξαν την κύρια είσοδο και ανέβηκαν στον πρώτο όροφο, αλλά δεν κατάφεραν να παραβιάσουν την πόρτα ασφαλείας, όμως τρύπωσαν σε ένα άλλο σπίτι παραβιάζοντας ένα παράθυρο και άρπαξαν 200 ευρώ, ένα laptop, ένα κινητό και διάφορα έγγραφα.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης