Νεαροί παραχαράκτες ψώνιζαν με πλαστά στην Βοιωτία

Νεαροί παραχαράκτες ψώνιζαν με πλαστά στην Βοιωτία

Τρεις νεαροί παραχαράκτες πιάστηκαν στη φάκα όταν ιδιοκτήτης επιχείρησης κατάλαβε ότι το χαρτονόμισμα των 50 ευρώ ήταν πλαστό – Πρόκειται για την τέταρτη συναλλαγή τους με πλαστό χαρτονόμισμα

fwkida_plasta
Η τέταρτη κατά σειρά συναλλαγή τους με πλαστό χαρτονόμισμα σε καταστήματα της Βοιωτίας ήταν μοιραία για τρεις νεαρούς Έλληνες παραχαράκτες. Ο ιδιοκτήτης της επιχείρησης στην Αράχωβα Βοιωτίας από τον οποίο ζήτησαν να τους «χαλάσει» χαρτονόμισμα των 50 ευρώ, κατάλαβε αμέσως ότι ήταν... «πέτσινο»!

Οι νεαροί ηλικίας 19, 25 και 26 χρόνων επέστρεψαν το ποσό που τους έδωσε και προσπάθησαν να διαφύγουν με το Ι.Χ. αυτοκίνητο ιδιοκτησίας του 25χρονου, ωστόσο συνελήφθησαν στους Δελφούς χάρη στην άμεση κινητοποίηση αστυνομικών της Ο.Ε.Π.Τ.Α. της Τροχαίας και προσήχθησαν στην Ασφάλεια Άμφισσας – Δελφών. Στην κατοχή τους και στο εσωτερικό του οχήματος, κατασχέθηκαν συνολικά 580 ευρώ των οποίων η προέλευσης ερευνάται και μικροποσότητα ακατέργαστης κάνναβης.

Στην προανάκριση προέκυψε ότι ο 19χρονος είχε κάνει νωρίτερα άλλες τρεις συναλλαγές με πλαστά χαρτονομίσματα των 50 ευρώ, δύο σε καταστήματα υγειονομικού ενδιαφέροντος στους Δελφούς και μια στη Λιβαδειά. Οι τρεις νεαροί οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Άμφισσας κατηγορούμενοι για κυκλοφορία παραχαραγμένων νομισμάτων και κατοχή ναρκωτικών.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης