Σάμος: Ασθενοφόρο δεν υπήρχε και μετέφεραν τραυματισμένη με όχημα της Πυροσβεστικής!

Σάμος: Ασθενοφόρο δεν υπήρχε και μετέφεραν τραυματισμένη με όχημα της Πυροσβεστικής!

Το μοναδικό ασθενοφόρο ήταν απασχολημένο - Είχε προηγηθεί η διάσωση της κοπέλας από το φαράγγι Μικρό Σεϊτάνι

samos-karlovasi-ena
Το μοναδικό ασθενοφόρο του Κέντρου Υγείας Καρλοβασίου ήταν απασχολημένο στη μεταφορά άλλου ασθενούς το βράδυ της Δευτέρας και χρειάστηκε να επιστρατευτεί το υπηρεσιακό αυτοκίνητο του διοικητή της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Σάμου για να μεταφερθεί στο νοσοκομείο μια νεαρή τραυματίας!

Για την διάσωση της κοπέλας που είχε τραυματιστεί πέφτοντας στο φαράγγι Μικρό Σεϊτάνι, οργανώθηκε επιχείρηση του Πυροσβεστικού Κλιμακίου Καρλοβασίου σε συνεργασία με την Ελληνική Ομάδα Διάσωσης, που διέθεσε το πλωτό σκάφος της με τέσσερα μέλη της. Το δύσβατο έδαφος δυσκόλευε ιδιαίτερα τους διασώστες στην προσπάθειά τους να προσεγγίσουν την τραυματισμένη γυναίκα.

Ωστόσο, τα κατάφεραν έπειτα από επίπονες προσπάθειες και τη μετέφεραν στο σκάφος, όπου της παρασχέθηκαν οι πρώτες βοήθειες από τα μέλη της Ε.Ο.Δ.. Το πλωτό έφτασε στο λιμάνι του Καρλοβασίου στις 8.30΄ το βράδυ, αλλά το ασθενοφόρο δεν βρισκόταν εκεί και ο πύραρχος Κωνσταντίνος Φράγκος διέθεσε το υπηρεσιακό όχημα για να μεταφερθεί η κοπέλα στο νοσοκομείο, όπου έφτασε στις 9.25΄.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης