Άρτα: «Κυνηγοί μετάλλων» έκλεβαν βάνες και κρουνούς

Άρτα: «Κυνηγοί μετάλλων» έκλεβαν βάνες και κρουνούς

Πρόκειται για δυο Έλληνες ηλικίας 32 και 44 χρόνων - Άρπαξαν συνολικά  τέσσερις μεταλλικούς κρουνούς άρδευσης και τέσσερις μπρούτζινες βάνες από οργανισμό έγγειων βελτιώσεων

peripoliko
Ό,τι μεταλλικό υπήρχε στις υπαίθριες εγκαταστάσεις του Τοπικού Οργανισμού Εγγείων Βελτιώσεων στην περιοχή Βλαχέρνα της Άρτας, το «ξήλωναν» και το άρπαζαν, δυο «κυνηγοί» μετάλλων που ταυτοποιήθηκαν από τους αστυνομικούς της Ασφάλειας και σε βάρος τους σχηματίστηκε δικογραφία.

Πρόκειται για δυο Έλληνες ηλικίας 32 και 44 χρόνων, οι οποίοι εισέβαλαν στις εγκαταστάσεις στο διάστημα από τις 24 Απριλίου ως την περασμένη Παρασκευή και είχαν αρπάξει συνολικά τέσσερις μεταλλικούς κρουνούς άρδευσης και τέσσερις μπρούτζινες βάνες. Μέρος των κλοπιμαίων βρέθηκε κατά την διάρκεια των ερευνών, κατασχέθηκε και αποδόθηκε στον Τ.Ο.Ε.Β., ενώ οι δράστες αφέθηκαν ελεύθεροι ελλείψει αυτοφώρου.

*** Σε μια επιχείρηση στον Πύργο που δεν λειτουργεί πλέον, εισέβαλαν τρεις «κυνηγοί» μετάλλων οι οποίοι άρπαξαν από μέσα έναν υπολογιστή και τον εξοπλισμό από τις πυροσβεστικές φωλιές! Οι δυο από τους δράστες ηλικίας 20 και 23 χρόνων συνελήφθησαν λίγο αργότερα από τους αστυνομικούς της Ασφάλειας και οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Πύργου, ενώ ο τρίτος συνεργός τους αναζητείται.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης