Θάσος: 18χρονοι είχαν διαρρήξει επτά λεωφορεία και ένα μαγαζί

Θάσος: 18χρονοι είχαν διαρρήξει επτά λεωφορεία και ένα μαγαζί

Είχαν αρπάξει συνολικά από το εσωτερικό τους το ποσό των 1.630 ευρώ

astynomia-peripoliko-ena
Επί ένα μήνα έβλεπαν εφιάλτες οι ιδιοκτήτες λεωφορείων του ΚΤΕΛ στη Θάσο, εξ αιτίας δυο 18χρονων που ρήμαζαν τα οχήματά τους. Από τις 18 Φεβρουαρίου ως τις 17 Μαρτίου είχαν διαρρήξει επτά λεωφορεία και μια επιχείρηση και είχαν αρπάξει συνολικά από το εσωτερικό τους το ποσό των 1.630 ευρώ.

Οι οκτώ διαρρήξεις εξιχνιάστηκαν από τις έρευνες των αστυνομικών του τοπικού τμήματος και ταυτοποιήθηκαν οι δράστες, ένας Έλληνας και ένας αλλοδαπός που συμμετείχε σε όλες. Σε βάρος τους σχηματίστηκε δικογραφία για κλοπή, η οποία υποβλήθηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Καβάλας, ενώ οι αστυνομικοί συνεχίζουν την προανάκριση για να διαλευκάνουν τυχόν εμπλοκή τους και σε άλλες παρόμοιες υποθέσεις.

*** «Έγδυσε» μια νεοανεγειρόμενη οικοδομή στην κοινότητα Κιρκιζάτες της Άρτας ένας 25χρονος αλλοδαπός, ο οποίος τρύπωνε αθέατος στο εσωτερικό της από τις 24 Απριλίου ως την περασμένη Τετάρτη και άρπαζε οικοδομικά υλικά, εργαλεία, ακόμη και... είδη υγιεινής! Τα κλοπιμαία βρέθηκαν από αστυνομικούς τής Ασφάλειας στον περιβάλλοντα χώρο μιας αποθήκης του δράστη και αποδόθηκαν στους ιδιοκτήτες τους, ενώ ο 25χρονος συνελήφθη και οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Άρτας.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης