Ηράκλειο: Ο Γιάννης Κουράκης παρουσίασε το πρόγραμμά του

Ηράκλειο: Ο Γιάννης Κουράκης παρουσίασε το πρόγραμμά του

Ο υποψήφιος δήμαρχος και επικεφαλής της παράταξης «ΗΡΑΚΛΕΙΟ 3.7.5» παρουσίασε το πρόγραμμα και τις δεσμεύσεις του για την επόμενη μέρα στο Ηράκλειο

kourakis1_2
Την κεντρική προεκλογική ομιλία του πραγματοποίησε στο κέντρο του Ηρακλείου ο Γιάννης Κουράκης.

Ο επικεφαλής της Δημοτικής Κίνησης «ΗΡΑΚΛΕΙΟ 3.7.5» μίλησε σε ανοικτή συγκέντρωση στο εκλογικό κέντρο του Συνδυασμού, στην πλατεία Ελευθερίας και Αβέρωφ.

kourakis005
kourakis004


Ξεκινώντας την ομιλία του αναφέρθηκε στην μεγάλη επιτυχία του ΟΦΗ με τη νίκη του επί του Πλατανιά, λέγοντας: «Είναι μια ευχάριστη, μια γλυκιά βραδιά για την πόλη μας! Η ομάδα μας, ο ΟΦΗ τα κατάφερε»!

Ο κ. Κουράκης παρουσιάζοντας το πρόγραμμα και τις δεσμεύσεις του για την επόμενη μέρα στο Ηράκλειο τόνισε χαρακτηριστικά: «Δεν ανεχόμαστε να είμαστε μέτριοι! Η θέση μας είναι στην πρωτοπορία της χώρας, της Μεσογείου και της Ευρώπης!»

Κλείσιμο
kourakis003
kourakis002


Μεταξύ άλλων στην ομιλία του ο υποψήφιος Δήμαρχος ανέφερε:

«Την Κυριακή παίρνουμε το προσκλητήριο να πάμε την πόλη μας μπροστά! Μπορούμε κι έχουμε το σχέδιο νσ συνδέσουμε το πλούσιο παρελθόν με τις δυνατότητες του σήμερα! Είναι τόσο ισχυρή η δέσμευση μας να παραδώσουμε μία αξία πόλη στις επόμενες γενιές. Διαρκες συμβόλαιο το πρόγραμμά μας, για να το θυμόμαστε και να προχωράμε μπροστά!

Μία νέα εποχή ανατέλλει για το Ηράκλειο! Μπορούμε να κάνουμε μεγάλα και σημαντικά βήματα μπροστά! Έχουμε θέληση και το πρόγραμμα για να βγάλουμε το Ηράκλειο από το τέλμα!

Το Ηράκλειο πρέπει και.μπορεί να πάει μπροστά! Ήρθε η ώρα να δημιουργηθεί ένα Δημοτικό κοινωνικό μέτωπο που θα φέρει τη βιώσιμη ανάπτυξη! Δύναμη μας οι πολίτες για το σήμερα και το αύριο! Το όραμά μας συνθέτει τις φιλοδοξίες των δημοτών! Το Ηράκλειο μπορεί να γίνει το στολίδι της Μεσογείου! Το Ηράκλειο μπορεί να γίνει ένας σύγχρονος δήμος, που θα προσφέρει ευκαιρίες σε όλους

Έχουμε όραμα γνώση και σχέδιο. Έχουμε εμπειρία και ανεβάζουμε ταχύτητα»!

kourakis001
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης