«Ποντικοί» 12 και 13 ετών διέρρηξαν τέσσερα σπίτια στην Καβάλα!

«Ποντικοί» 12 και 13 ετών διέρρηξαν τέσσερα σπίτια στην Καβάλα!

Από τις 23 Μαρτίου ως τις 8 Μαΐου τρύπωσαν σε τέσσερα σπίτια και άρπαξαν χρηματικά ποσά, χρυσαφικά, κοσμήματα, έγγραφα και διάφορα άλλα αντικείμενα

astynomia-peripoliko-ena
Ενάμισι μήνα κράτησε η δράση ενός «δίδυμου» ανήλικων παιδιών που φιλοδοξούσαν να κάνουν... καριέρα στις διαρρήξεις στην Καβάλα! Στο διάστημα από τις 23 Μαρτίου ως τις 8 Μαΐου, οι ηλικίας μόλις 13 και 12 χρόνων Έλληνες «ποντικοί» τρύπωσαν σε τέσσερα σπίτια και άρπαξαν χρηματικά ποσά, χρυσαφικά, κοσμήματα, έγγραφα και διάφορα άλλα αντικείμενα!

Η ταυτότητα των «άγουρων» διαρρηκτών αποκαλύφθηκε από την έρευνα που έκαναν οι αστυνομικοί της Ασφάλειας, αλλά δεν συνελήφθησαν λόγω παρέλευσης του αυτοφώρου. Όμως, σε βάρος τους σχηματίστηκε δικογραφία για διακεκριμένες κλοπές που περιλαμβάνει τους γονείς τους με την κατηγορία της πλημμελούς εποπτείας ανηλίκου και υποβλήθηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Καβάλας.

*** Τρία ανήλικα Ελληνόπουλα αναζητούνται στην Κεφαλονιά, ως δράστες της διάρρηξης που έγινε την περασμένη Δευτέρα σε ένα κατάστημα υγειονομικού ενδιαφέροντος στην περιοχή Λάσση του Αργοστολίου, από το οποίο έκανε φτερά ο εξοπλισμός ήχου. Τα κλεμμένα μηχανήματα βρέθηκαν στα σπίτια των πιτσιρικάδων και αποδόθηκαν στον ιδιοκτήτη τους, ωστόσο οι τρεις διαρρήκτες είχαν γίνει... καπνός και σε βάρος τους σχηματίστηκε από την Ασφάλεια Αργοστολίου δικογραφία για κλοπή που διαβιβαστηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Κεφαλληνίας.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης