Δυο αδέλφια πίσω από έξι διαρρήξεις στην Καρδίτσα

Δυο αδέλφια πίσω από έξι διαρρήξεις στην Καρδίτσα

Πρόκειται για δύο νεαρούς Έλληνες ηλικίας 18 και 19 χρονών οι οποίοι έκλεβαν τρόφιμα, ποτά και ρούχα

astuynomia01
Μέσα σε δυο μήνες, από τις 22 Μαρτίου ως την Τετάρτη που συνελήφθησαν από αστυνομικούς του τμήματος Μουζακίου, είχαν διαρρήξει έξι σπίτια στην ευρύτερη περιοχή της Καρδίτσας δυο νεαροί Έλληνες αδελφοί, ένας 19χρονος και ένας 18χρονος οι οποίοι έκλεβαν τρόφιμα, ποτά και ρούχα, ενώ στο σπίτι τους κατασχέθηκαν δύο κυνηγετικά όπλα με 13 φυσίγγια και ένα κυνηγετικό μαχαίρι. Ο εισαγγελέας Πλημμελειοδικών Καρδίτσας τους άσκησε δίωξη για κλοπές και παράβαση του νόμου περί όπλων.

*** Παριστάνοντας την πελάτισσα μπήκε σε ένα κατάστημα στην Αλεξανδρούπολη μια 25χρονη Ελληνίδα, αλλά η απληστία της την πρόδωσε, καθώς έγινε αντιληπτή να κλέβει το ένα μετά το άλλο διάφορα κοσμήματα! Ο ιδιοκτήτης ειδοποίησε αστυνομικούς της Ασφάλειας, οι οποίοι βρήκαν τα κλεμμένα τιμαλφή στην κατοχή της κι έτσι η νεαρή συνελήφθη και οδηγήθηκε στην εισαγγελέα ΠρωτοδικώνΑλεξανδρούπολης.

*** Τρεις μήνες μετά την διάρρηξη στο σπίτι ενός 66χρονου στη Σάμο από το οποίο είχαν κάνει φτερά διάφορα αντικείμενα συνολικής αξίας 500 ευρώ, ταυτοποιήθηκαν ως δράστες τρεις νεαροί μετανάστες από τους οποίους δυο είναι ανήλικοι 17 χρόνων και ένας 27χρονος. Σε βάρος τους σχηματίστηκε δικογραφία από τους αστυνομικούς της Ασφαλείας και υποβλήθηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Σάμου.





Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης