Πύργος: Χτύπησε τον κάτοχο της μηχανής που τον έπιασε να την κλέβει

Πύργος: Χτύπησε τον κάτοχο της μηχανής που τον έπιασε να την κλέβει

Ο 22χρονος δράστης κατάφερε προσωρινά να διαφύγει τρέχοντας, όμως άντρες της ΔΙΑΣ κατάφεραν να τον συλλάβουν λίγο αργότερα

astynomia-mixanes-ena
Γλίτωσε τη μοτοσικλέτα του, όχι όμως και την... σωματική του ακεραιότητα ο ιδιοκτήτης που έπιασε στα πράσα ένα νεαρό ο οποίος προσπαθούσε να την κλέψει έξω από το σπίτι του στον Πύργο! Ο επίδοξος κλέφτης αντέδρασε αστραπιαία όταν επιχείρησε να τον ακινητοποιήσει και τον χτύπησε με γροθιές τραυματίζοντάς τον.

Ο 22χρονος δράστης κατάφερε προσωρινά να διαφύγει τρέχοντας. Όμως, το θύμα έδωσε την περιγραφή του σε αστυνομικούς της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ., οι οποίοι ξεκίνησαν αμέσως έρευνες για τον εντοπισμό του και κατάφεραν να τον συλλάβουν πριν εξαφανιστεί. Ο νεαρός οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Πύργου που του άσκησε δίωξη για απόπειρα κλοπής τροχοφόρου και πρόκληση απλής σωματικής βλάβης.

*** Ένα κινητό αξίας 850 ευρώ έκλεψε από τη μοτοσικλέτα ενός 19χρονου Έλληνα στα Χανιά ένας 29χρονος αλλοδαπός, αλλά εντοπίστηκε άμεσα από αστυνομικούς της Ασφάλειας. Το κλεμμένο κινητό βρέθηκε στην κατοχή του κι έτσι συνελήφθη και παραπέμφθηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Χανίων κατηγορούμενος για κλοπή.

*** Άδικα έσπασαν το παράθυρο του οδηγού σε ένα Ι.Χ. αυτοκίνητο στην Άρτα δύο νεαροί Έλληνες ηλικίας 22 και 32 χρόνων. Όχι μόνο δεν βρήκαν κάτι για να κλέψουν από το εσωτερικό του, αλλά συνελήφθησαν κιόλας από αστυνομικούς της Ασφαλείας που σχημάτισαν σε βάρος τους δικογραφία για απόπειρα κλοπής και τους οδήγησαν στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Άρτας.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης