Ο Γερουλάνος για 15η φορά σε γειτονιές σε Παγκράτι – Γούβα – Νέο Κόσμο

Ο Γερουλάνος για 15η φορά σε γειτονιές σε Παγκράτι – Γούβα – Νέο Κόσμο

Ο υποψήφιος δήμαρχος Αθηναίων συνεχίζει την προεκλογική του εκστρατεία δύο ημέρες πριν τις κάλπες – Δεμύτηκε για επαναλειτουργία του δημοτικού ιατρείου στο Παγκράτι

geroulanos_pagk2
Σε γειτονιές του Παγκρατίου, της Γούβας και τον Νέο Κόσμο βρέθηκε για 15η φορά από την ημέρα που ανακοίνωσε την υποψηφιότητά του για τον δήμο της Αθήνας, ο Παύλος Γερουλάνος, δύο ημέρες πριν τις εκλογές.

Ο κ. Γερουλάνος, συνοδευόμενος από εθελοντές της παράταξής του και υποψήφιους δημοτικούς και διαμερισματικούς συμβούλους επισκέφθηκε τη Λέσχη Φιλίας στο Παγκράτι. Εκεί, συζήτησε με τα βασικά ζητήματα της γειτονιάς που αντιμετωπίζουν οι ίδιοι και οι οικογένειές τους, όπως είναι η ανάγκη για θέσεις πάρκινγκ, η ανάγκη για περισσότερο πράσινο και για πεζοδρομήσεις. Ο Παύλος Γερουλάνος δεσμεύθηκε ενώπιόν τους για την επαναλειτουργία του δημοτικού ιατρείου στο Παγκράτι ώστε να εξυπηρετούνται καλύτερα οι κάτοικοι της περιοχής.

Στη συνέχεια, ο Παύλος Γερουλάνος, μαζί με την ομάδα του, συζήτησε με κατοίκους και εργαζόμενους στην Πλατεία Πλυτά, όπου η Δήμητρα, ιδιοκτήτρια του καφέ της πλατείας τού τόνισε τη δυνατότητα που έχει η πλατεία να αποτελέσει σημείο συνάντησης όλων των Αθηναίων, όχι μόνο της Γούβας.

Φθάνοντας στη Λαϊκή Αγορά της Γούβας, στην οδό Ατρειδών και Αμφικράτους, ο υποψήφιος Δήμαρχος Αθηναίων, Παύλος Γερουλάνος συζήτησε με δημότες και παραγωγούς για την ανάγκη βελτίωσης της συγκοινωνίας στην περιοχή καθώς και για τη δυνατότητα αξιοποίησης εγκαταλελειμμένων κτιρίων και οικοπέδων της γειτονιάς από τον Δήμο. Ο Παύλος Γερουλάνος υπογράμμισε ότι το Παγκράτι έχει όλες τις δυνατότητες να φιλοξενήσει πολιτιστικές εκδηλώσεις, κάτι το οποίο θα δώσει ζωντάνια και νέα πνοή στην περιοχή, και δεσμεύτηκε ότι θα είναι από τα πρώτα πράγματα που θα δρομολογήσει εφόσον εκλεγεί Δήμαρχος.



geroulanos_pagk
geroulanos_pagk1
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Δείτε Επίσης