Σεσημασμένος συνελήφθη να παραβιάζει Ι.Χ. στη Λαμία

Σεσημασμένος συνελήφθη να παραβιάζει Ι.Χ. στη Λαμία

Ο δράστης, που έχει απασχολήσει επανειλημμένα τις διωκτικές αρχές για διαρρήξεις και κλοπές, προσπάθησε να διαφύγει με ένα Ι.Χ. αυτοκίνητο χωρίς πινακίδες κυκλοφορίας, αλλά ακινητοποιήθηκε άμεσα

asty12
Το παράθυρο του οδηγού ενός οχήματος που ήταν σταθμευμένο σε περιοχή της Λαμίας έσπασε ένας 39χρονος Έλληνας με σκοπό να κλέψει ό,τι υπήρχε στο εσωτερικό του, αλλά δεν πήρε είδηση τους αστυνομικούς της Ο.Π.Κ.Ε. που περιπολούσαν πολύ κοντά, με αποτέλεσμα να βρεθεί με χειροπέδες!

Ο δράστης, που έχει απασχολήσει επανειλημμένα τις διωκτικές αρχές για διαρρήξεις και κλοπές, προσπάθησε να διαφύγει με ένα Ι.Χ. αυτοκίνητο χωρίς πινακίδες κυκλοφορίας, αλλά ακινητοποιήθηκε άμεσα και στην κατοχή του βρέθηκε ένας σουγιάς ενώ διαπιστώθηκε ότι δεν διέθετε καν άδεια ικανότητας οδήγησης!

Ο 39χρονος παραπέμφθηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Λαμίας, κατηγορούμενος για απόπειρα κλοπής, παράβαση νομοθεσίας περί όπλων και παραβάσεις του Κώδικα Οδικής Κυκλοφορίας, ενώ οι αστυνομικοί της Ασφαλείας ερευνούν αν εμπλέκεται στην διάπραξη και άλλων παρόμοιων διαρρήξεων.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης