Αυτόπτης μάρτυρας τροχαίου στη Γλυφάδα ο Κώστας Κοκκινάκης

Αυτόπτης μάρτυρας τροχαίου στη Γλυφάδα ο Κώστας Κοκκινάκης

Ο πρώην διεθνής παίκτης πόλο μίλησε στο protothema.gr 

720_616357_b5aefcc4f9-844f36e31687f81e
Αυτόπτης μάρτυρας σοβαρού τροχαίου έγινε σήμερα το πρωί ο πρώην διεθνής παίκτης πόλο Κώστας Κοκκινάκης. Όλα συνέβησαν το πρωί της Πέμπτης στη Λεωφόρο Βουλιαγμένης στο ύψος της Γλυφάδας όταν ένας ηλικιωμένος προσπάθησε να διασχίσει τη λεωφόρο με αποτέλεσμα να τον χτυπήσει διερχόμενο αυτοκίνητο.


Πίσω από το όχημα το οποίο ενεπλάκη στο τροχαίο βρισκόταν ο γνωστός αθλητής ο οποίος ακολουθούσε με το δικό του αυτοκίνητο. Ο Κώστας Κοκκινάκης δίχως να χάσει λεπτό κάλεσε από το κινητό του τηλέφωνο το ΕΚΑΒ και την τροχαία που έσπευσαν στο σημείο. Το πλήρωμα του ΕΚΑΒ μετέφερε τον ηλικιωμένο ο οποίος είχε τραυματιστεί σοβαρά στο νοσοκομείο.



Όπως μαρτυρούν και οι φωτογραφίες της δημοσιογράφου Κάτιας Νιάκαρη ο Κώστας Κοκκινάκης έδωσε επιτόπου κατάθεση στους αστυνομικούς. Ο πρώην διεθνής παίκτης πόλο μιλώντας στο protothema.gr ανέφερε για το περιστατικό που συνέβη μπροστά στα μάτια του: «Εγώ προσωπικά δεν είχα καμία εμπλοκή στο ατύχημα που έγινε σήμερα το πρωί στη Λεωφόρο Βουλιαγμένης απλά ήμουν αυτόπτης μάρτυρας και σταμάτησα να βοηθήσω. Αυτό που είδα εγώ ήταν ότι ένας κύριος μεγάλης ηλκίας περνούσε κάθετα τη Βουλιαγμένης και τον χτύπησε ένα αυτοκίνητο που ερχόταν από τη δεξιά λωρίδα. Αμέσως κάλεσα το ασθενοφόρο και την αστυνομία μαζί με κάποιους άλλους που είχαν σταματήσει κι αυτοί για να βοηθήσουν». 



Δείτε τις εικόνες στις οποίες φάινεται ο Κώστας Κοκκινάκης που δίνει κατάθεση στους αστυνομικούς:

_κνοι
κ_νκ
κοκκινακιστροχαιο




Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης