Κιάτο: Αλλοδαπός είχε στο αυτοκίνητό του 3.730 λαθραία πακέτα τσιγάρα

Κιάτο: Αλλοδαπός είχε στο αυτοκίνητό του 3.730 λαθραία πακέτα τσιγάρα

Είχε ακόμα 497 συσκευασίες τυποποιημένου καπνού συνολικού βάρους 24 κιλών και 850 γραμμαρίων

Kiato-tsigara-kapnos
Με μια οργανωμένη επιχείρηση που εκτελέστηκε στο Κιάτο το βράδυ της Δευτέρας, οι αστυνομικοί του τμήματος Σικυωνίων και της Τροχαίας Αυτοκινητοδρόμων Κορινθίας έβαλαν τέλος στις παράνομες δραστηριότητες ενός 34χρονου αλλοδαπού λαθρεμπόρου καπνικών προϊόντων.

Οι αστυνομικοί ακινητοποίησαν το αυτοκίνητο που οδηγούσε ο 34χρονος, το ερεύνησαν και βρήκαν κρυμμένα στο εσωτερικό του 3.730 πακέτα τσιγάρων διαφόρων εταιρειών και 497 συσκευασίες τυποποιημένου καπνού συνολικού βάρους 24 κιλών και 850 γραμμαρίων, τα οποία δεν έφεραν την απαραίτητη ταινία του ειδικού φόρου κατανάλωσης και κατασχέθηκαν. Ο αλλοδαπός συνελήφθη και οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Κορίνθου που του άσκησε δίωξη για παράβαση του Τελωνειακού Κώδικα, ενώ τα λαθραία εμπορεύματα εστάλησαν στο Τελωνείο Κορίνθου για να υπολογιστεί το ύψος των διαφυγόντων δασμών και φόρων.

Kiato-tsigara-kapnos


*** Στα χέρια αστυνομικών της Ο.Π.Κ.Ε. έπεσε ένας 21χρονος Έλληνας που υποβλήθηκε σε έλεγχο στη Λάρισα και στην κατοχή του βρέθηκαν 25 πακέτα τσιγάρων και δέκα συσκευασίες καπνού των 50 γραμμαρίων, χωρίς την ειδική ταινία του φόρου κατανάλωσης, τα οποία κατασχέθηκαν.

Κλείσιμο
*** Και στην Πάτρα, συνελήφθη από αστυνομικούς της Άμεσης Δράσης ένας 19χρονος αλλοδαπός, όταν υποβλήθηκε σε αστυνομικό έλεγχο και, στην κατοχή του βρέθηκαν 130 πακέτα λαθραίων τσιγάρων και 600 γραμμάρια λαθραίου καπνού τα οποία κατασχέθηκαν.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης