Προφασιζόταν δερματοπάθεια για να ξαφρίζει φαρμακεία

Προφασιζόταν δερματοπάθεια για να ξαφρίζει φαρμακεία

Φορούσε μαντήλα δίνοντας ευκαιρία στον συνεργό της να αδειάζει τις ταμειακές μηχανές τους

farmakeia
Η μαντίλα που φορούσε στο κεφάλι μια άγνωστη γυναίκα η οποία έμπαινε σε φαρμακεία και ισχυριζόταν ότι αντιμετώπιζε δερματολογικό πρόβλημα, δεν ήταν παρά το... καμουφλάζ της για να μην αναγνωρίζεται από τους φαρμακοποιούς τους οποίους απασχολούσε με την υποτιθέμενη ασθένειά της, δίνοντας ευκαιρία στον συνεργό της να αδειάζει τις ταμειακές μηχανές τους!

Το ζευγάρι δρούσε πριν από έξι μήνες και είχε διαπράξει τέσσερις κλοπές σε φαρμακεία στον Πύργο, την Ανδραβίδα και την Κόρινθο, από τα οποία είχε αρπάξει συνολικά 3.300 ευρώ, αλλά και κάρτες τραπεζών και διάφορα έγγραφα. Η γυναίκα με τη μαντίλα παραμένει άγνωστη, ωστόσο από την έρευνα των αστυνομικών της Ασφαλείας Πύργου έχει ταυτοποιηθεί ο συνεργός της που την περίμενε έξω από τα φαρμακεία και διέφευγαν μαζί.

Πρόκειται για έναν 45χρονο αλλοδαπό, σε βάρος του οποίου σχηματίστηκε δικογραφία για διακεκριμένες κλοπές και διαβιβάστηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Ηλείας. Η έρευνα συνεχίζεται για να ταυτοποιηθεί και η μυστηριώδης γυναίκα, αλλά και για να εξακριβωθεί αν είχε ξαφρίσει και άλλα φαρμακεία με την ίδια μέθοδο, ίσως και σε άλλες περιοχές.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης