Αμαλιάδα: Πιτσιρίκια 12 και 13 ετών ξάφρισαν εργαζόμενη σε καφετέρια!

Αμαλιάδα: Πιτσιρίκια 12 και 13 ετών ξάφρισαν εργαζόμενη σε καφετέρια!

Παρά τη μικρή τους ηλικία, αποδείχθηκαν... «επαγγελματίες» πορτοφολάδες

Μαθητές Δημοτικού βρήκαν και παρέδωσαν πορτοφόλι
Παρά τη μικρή τους ηλικία, αποδείχθηκαν... «επαγγελματίες» πορτοφολάδες ένα αγοράκι μόλις 12 χρόνων και ένα κοριτσάκι ένα χρόνο μεγαλύτερό του! Οι δυο τους ήταν οι δράστες της κλοπής του πορτοφολιού μιας εργαζόμενης σε καφετέρια στην Αμαλιάδα, πριν από πέντε μήνες.

Τα δυο πιτσιρίκια είχαν εμφανιστεί στο κατάστημα στις 21 Ιανουαρίου και είχαν καταφέρει με διάφορα προσχήματα να κρατήσουν απασχολημένη την άτυχο υπάλληλο. Έτσι, είχαν βρει την ευκαιρία να ξαφρίσουν το πορτοφόλι της, το οποίο είχε μέσα 100 ευρώ, το δελτίο αστυνομικής ταυτότητας της κοπέλας, μια τραπεζική κάρτα και διάφορα προσωπικά έγγραφα.

Οι αστυνομικοί της Ασφαλείας Ήλιδας στους οποίους είχε καταγγείλει την κλοπή η εργαζόμενη, δεν σταμάτησαν την έρευνα και τελικά κατάφεραν να την εξιχνιάσουν και να ταυτοποιήσουν τους ανήλικους δράστες. Ο 12χρονος και η 13χρονη δεν συνελήφθησαν, αφού είχε παρέλθει το αυτόφωρο, αλλά η δικογραφία για κλοπή που σχηματίστηκε σε βάρος τους και υποβλήθηκε στην εισαγγελέα Πρωτοδικών Αμαλιάδας περιλαμβάνει και τους γονείς τους με την κατηγορία της πλημμελούς εποπτείας ανηλίκου.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης