Νεαρός παρενοχλούσε γυναίκες στο Κάστρο Ιωαννίνων

Νεαρός παρενοχλούσε γυναίκες στο Κάστρο Ιωαννίνων

Κατηγορείται ότι παρενόχλησε δύο νεαρές διερχόμενες γυναίκες, προβαίνοντας σε ασελγείς χειρονομίες σε βάρος τους ενώ παράλληλα προέβη δημοσίως σε ακόλαστες πράξεις

astynomia-peripoliko-tessera
Υποθέσεις προσβολής της γενετήσιας αξιοπρέπειας και πρόκλησης σκανδάλου με ακόλαστες πράξεις σε βάρος διερχόμενων γυναικών, που διαπράχθηκαν στις 9 Ιουνίου στα Ιωάννινα, χειρίστηκε η Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Ιωαννίνων.

Συγκεκριμένα, μετά από κατάλληλη αξιοποίηση στοιχείων και διερεύνηση σχετικής καταγγελίας, ταυτοποιήθηκε ως δράστης 18χρονος αλλοδαπός, σε βάρος του οποίου σχηματίστηκε δικογραφία για το αδίκημα της προσβολής της γενετήσιας αξιοπρέπειας και πρόκλησης σκανδάλου με ακόλαστες πράξεις.

Ειδικότερα, ο 18χρονος κατηγορείται ότι μετά τα μεσάνυχτα της 09-06-2019, στην περιοχή του Κάστρου Ιωαννίνων, παρενόχλησε δύο νεαρές διερχόμενες γυναίκες, προβαίνοντας σε ασελγείς χειρονομίες σε βάρος τους ενώ παράλληλα προέβη δημοσίως σε ακόλαστες πράξεις.

Αστυνομικοί, που ανέλαβαν τη διερεύνηση της υπόθεσης, στο πλαίσιο ερευνών, εντόπισαν τον κατηγορούμενο και αφού τον προσήγαγαν, ταυτοποιήθηκε ως δράστης των ανωτέρω αδικημάτων.

Την έρευνα και το προανακριτικό έργο, που βρίσκεται σε εξέλιξη, διενεργεί η Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Ιωαννίνων.



Πηγή: epiruspost.gr
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης