Πρόλαβαν να ξεπουλήσουν την ηρωίνη στην Άρτα

Πρόλαβαν να ξεπουλήσουν την ηρωίνη στην Άρτα

Οι αστυνομικοί κατέσχεσαν δύο ζυγαριές ακριβείας και διάφορα άλλα αντικείμενα με ίχνη του σκληρού ναρκωτικού

astynomia-peripoliko-ena
Άγνωστο είναι πόσες δόσεις “λευκού θανάτου” πρόλαβαν να διακινήσουν στα στέκια τοξικομανών στην Άρτα δυο αδέλφια ηλικίας 45 και 47 χρόνων, καθώς είχαν... ξεπουλήσει όταν συνελήφθησαν από αστυνομικούς της Δίωξης Ναρκωτικών και της Ο.Π.Κ.Ε., όπως πιστοποιούσαν τα υπολείμματα ηρωίνης που βρέθηκαν!

Στο σπίτι τους, οι αστυνομικοί κατέσχεσαν δύο ζυγαριές ακριβείας και διάφορα άλλα αντικείμενα με ίχνη του ¨σκληρού” ναρκωτικού, αλλά βρήκαν ακόμη μια συσκευασία με μικροποσότητα βουπρενορφίνης και άλλη μια με μικροποσότητα ακατέργαστης κάνναβης, που ήταν αρκετές για να περάσουν χειροπέδες στα αδέλφια και να τα οδηγήσουν στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Άρτας με κατηγορίες για κατοχή και διακίνηση ναρκωτικών.

*** Έτοιμος να διακινήσει την ηρωίνη βάρους 2,8 γραμμαρίων που είχε στην κατοχή του, ήταν ένας 31χρονος αλλοδαπός ο οποίος υποβλήθηκε σε έλεγχο από αστυνομικούς της Ο.Π.Κ.Ε. Στην περιοχή του Βουβοπόταμου στην Πρέβεζα. Η συσκευασία που βρέθηκε πάνω του κατασχέθηκε και ο αλλοδαπός συνελήφθη για να παραπεμφθεί στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Άρτας.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Δείτε Επίσης